Izvršitelji popisali pevačicine stvari

KURIR TV NA LICU MESTA: Jeleni Karleuši plene imovinu zbog duga od 3 MILIONA!

Stars -

Policajci i državni službenici juče upali u stan JK jer nije isplatila odštetu od 3.000.000 dinara koleginici Dijani Janković za povredu ugleda i časti.

Policajci i sudski izvršitelji juče su popisali stvari u stanu Jelene Karleuše (38) zbog njenog duga od tri miliona dinara, koliko je sud odredio da pevačica mora da isplati koleginici Dijani Janković Rokvić (28) za povredu ugleda i časti!

S obzirom na to da JK dug nije izmirila u zakonski predviđenom roku, sudski izvršitelji su joj pokucali na vrata doma u Lisičjem potoku. Jelena to nije mogla da gleda, pa je iz kuće zbrisala pre nego što je policija stigla, što je zabeležio naš paparaco. Bila je u opuštenom izdanju i bez šminke. Nju je na ulici čekao prijatelj, koji je kasnije sproveo organe reda do njenog stana. Tamo ih je sačekala spremačica, koju je pevačica dovezla oko devet sati ujutru.Za svaki slučaj došao je i bravar, koji ipak nije morao da obija bravu, jer ih je JK pustila u stan. Izvršitelji i policija su u pevačicinom domu proveli oko sat vremena. Čim su završili posao, otišli su, a Jelena se svojim džipom vratila u stan, gde živi sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Atinom i Nikom.

Tim povodom pozvali smo Karleušu, ali ona nije odgovarala na naše pozive, dok je Didi Džej bila kratka i jasna.- Nemam vremena da se bavim tim stvarima. Sud je doneo presudu, a državni organi u našoj zemlji su vrlo efikasni. Upravo pakujem kofere i putujem u Ameriku, gde me čeka snimanje spota sa Šegijem. Trenutno se bavim inostranom karijerom i to mi je jedino važno - kaže ona.

Rat Zbog ovoga su na sudu JK: DIJANU ZOVU STOTKA!Pevačice su zaratile pre dve godine, kad je JK ismevala snimak iz doma Didi Džej, u kojem pevačica liftom silazi u prizemlje. Jankovićeva nije odmah reagovala na prozivke, ali je u jednoj emisiji prokomentarisala izgled male od skandala za doček 2016.- Lažni kristali iz Koteža, a la Tom Ford... Ovo je stvarno, nemam reči, više za spavaću sobu - rekla je tada Didi Džej.Karleušu u sve možeš da diraš, ali u stajling ne. Zato i nije ostala nema na Jankovićkinu izjavu, već joj je u svom stilu odgovorila na Tviteru:- Izvesna Dijana Stotka je komentarisala moj stajling. Ne znate ko je? Ni ja. Baš me interesuje ko je i u kom motelu je zaradila nadimak.

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja