OTVORILA RAČUN ZA REU: Vesna pola troši, pola unuci daje!
Foto: Marina Lopičić

Superbaka

OTVORILA RAČUN ZA REU: Vesna pola troši, pola unuci daje!

Stars -

Odlučila da 50 odsto svakog honorara založi u banci i da taj novac pokloni Nikolijinoj bebi

Vesna Zmijanac rešila je da obezbedi unuku Reu! Kako saznajemo, pevačica je u banci otvorila račun na koji unuci uplaćuje polovinu honorara od svakog svog nastupa, a taj novac će joj pokloniti kad odraste.

Folkerka radi punom parom i dobro zarađuje, pa je odlučila da pametno iskoristi novac. Pošto joj je beba njene ćerke Nikolije Jovanović i budućeg zeta Relje Popovića postala centar sveta, ulagaće u nju dokle god tezgari.

- Vesna je dugo razmišljala na koji način da obezbedi unuku. Nedavno je u banci otvorila još jedan račun, s kojeg neće podizati novac, već će samo uplaćivati. Tako je sigurna da će pare biti na sigurnom, a suma će se samo povećavati - otkriva naš izvor i nastavlja:

- Onog dana kad Zmijančeva bude prestala da peva po kafanama i klubovima, unuci će pokloniti sav taj novac. Tako je zacrtala i držaće se toga.

Obezbeđeni... Vesnina ćerka Nikolija i zet Relja sa bebom Reom
Obezbeđeni... Vesnina ćerka Nikolija i zet Relja sa bebom Reom

Vesna se pohvalila prijateljima da se zbog unuke oseća deset godina mlađe i da ima elana za posao, iako svakodnevno pomaže Nikoliji u odgajanju Ree.- Vesna bukvalno ne izlazi iz kuće, osim kad radi. Po ceo dan je s bebom, trudi se da Nikoliji koliko-toliko olakša obaveze. Ma, ona je superbaka - zaključuje naš izvor blizak pevačici.Pozvali smo Vesnu za komentar, ali se do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.

foto Printcreen
foto Printcreen

M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track