DOGORELO MU: Hasan Dudić traži stan kao socijalni slučaj
Foto: Kurir Arhiva

Neće više da bude beskućnik

DOGORELO MU: Hasan Dudić traži stan kao socijalni slučaj

Stars -

Dudić podneo zahtev gradskoj upravi da mu kao ugroženom licu konačno dodeli krov nad glavom.

Hasan Dudić neće više da bude beskućnik te je konkurisao za stan za socijalno ugrožene slučajeve, saznaje Kurir.Bivši suprug Zlate Petrović potvrdio je naša saznanja i moli boga da dobije krov nad glavom:

"Podneo sam zahtev 24. oktobra gradskoj upravi kako bih rešio stambeno pitanje. Priložio sam svu lekarsku dokumentaciju za poslednjih 10 godina, kao i dokaze o humanitarnim koncertima i sve što sam zahvaljujući muzici i sportu uradio za našu zemlju".

foto Marina Lopičić
foto Marina Lopičić

"Šanse su veoma male jer je konkurisalo dosta umetnika, sportista i operskih pevača koji su bez krova nad glavom. Ukoliko dobijem stan od 40-50 kvadrata, moraću mesečno da plaćam 2,5 evra po kvadratu, a pored toga i komunalije. Nije ni to baš tako jednostavno. Ako ne platiš prvi i drugi mesec, trećeg letiš napolje", priča Hasan.

Dudić kaže da mu se smučio život po hotelima, pogotovo poslednjih godina jer ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

"Od 1972. godine živim po hotelima i privatnim smeštajima. U neke ni miševi ne bi ušli, pa sam im svojim prisustvom napravio veliko ime. Već 10 godina sam u hotelu Slavija, gde mesečno plaćam 23.800 dinara. Svima sam pomagao, bitno mi je da sam porodicu skućio, a ja ću se nekako već snaći", kaže kompozitor.

Tražio pomoćMOLIO MRKU DA POGURA NJEGOV SLUČAJ?Priča se da je Hasan zamolio Milutina Mrkonjića da pogura njegov slučaj.- Ma ko da mi pomogne?! Nemam ja šta koga da zovem. S Dačićem sam dobar, pa ga nisam zvao za pomoć - rekao je Dudić, dok je Mrka odbijao naše pozive.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track