(FOTO) POTRESNA ISPOVEST: Arijana je pevala sa Gloriom a nakon njene smrti jedva govori!
Foto: Printscreen

Zaplakala pred kamerama

(FOTO) POTRESNA ISPOVEST: Arijana je pevala sa Gloriom a nakon njene smrti jedva govori!

Stars -

Arijana Katavić Škorić, nekadašnja članica grupe "Flejm" progovorila je o koleginici Gloriji Sangare, koja je pre nekoliko dana izgubila život.

Arijanu je ova situacija teško potresla, pa nije mogla ni da sakrije suze pred kamerama.

POSLEDNJA ŽELJA: Pevačica Glorija otkrila dečka pa se ubila!

"Neka živi muzika! I ako ikada iko pomisli da Gloria ništa nije ostavila iza sebe, dovoljno je samo da pusti pesmu "Pučina" i shvatiće da jeste, mnogo", rekla je Arijana kroz suze.

Pevačica se osvrnula i na majku nesrećne devojke koja prolazi najteže trenutke svog života.

"Njoj je sada potrebna velika snaga i ljubav da pregura sve ovo. Valjda će joj biti jasno da ima jako mnogo ljudi koji su voleli Gloriu. Ne moramo da se čujemo čitav život, ali dovoljno je da postoji pozitivna energija koju smo usmeravali jedni drugima."

Arijana ne veruje u priču da se Gloria ubila već stoji iza teorije koju je njen brat dao a to je da je pevačica umrla od srčanog udara a ne da je počinila samoubistvo.

"Meni je to zakon što je njen brat rekao. Znam i ranije da je postojala priča, to je meni ona pričala, da je postojao problem na srcu, srčana mana ali je izbegavala o tome da priča. Možda zato što je mislila da će je smatrati slabijom ali ona meni to nikako nije bila njena slabost jer ona je funkcionisala fantastično, kao i svi drugi ljudi, čak i bolje od njih. Ako je to rekao njen brat i čovek koji je voleo i sa kim je provela toliko godina, onda je to zakon. Nikad nisam mogla da prihvatim tu informaciju i to što su mediji pisali jer to nije bila moja Glorija", zaključila je Arijana za emisiju "Ekskluziv".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja