DALA MU JOŠ JEDNU ŠANSU: Ana zaplenila mobilni Darku, evo zbog čega!
Foto: Dragan Kadić

Pevačica postavila uslove

DALA MU JOŠ JEDNU ŠANSU: Ana zaplenila mobilni Darku, evo zbog čega!

Stars -

Izgleda da je pevačica Ana Sević poslušala savete Vesne Rivas i rešila da bračne probleme rešava kako zna i ume, te da na jedno oko zažmuri kada je reč o ispadima njenog muža Darka Lazića.

Ana je dala Laziću još jednu šansu, ali pod njenim uslovima. Prvi i najvažniji bio je da Darko promeni broj telefona, pa sada može da ga čuje samo ona, njegovi roditelji i nekoliko poslovnih saradnika.

"Ana je nekoliko puta u njegovom telefonu nalazila raznorazne poruke od kojekakvih devojka. Više ni sama nije znala kako da se izbori, pa je odlučila je da postavi uslove! Ili da promeni broj i da ga podeli samo familiji ili da se ne vraća kući", priča izvor i dodaje:

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

"Darku je jako teško palo što nekoliko nedelja nije spavao u porodičnom stanu, pa je odmah pristao na Anine uslove i kupio novi broj telefona. E sad, pošto niko nema njegov novi broj, mora prvo Anu da pozove, pao ona odluči da li da mu da slušalicu ili eventualno prenese poruku. Kad sam ga video nedavno na jednom događaju i pitao ga o čemu se radi, samo mi je kratko rekao: Jeb*ga, brate, šta da ti kažem."

(Star/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja