ISPOVEST MAJE O ALEKSANDRI: Bila je udata za mog bubnjara, jedva je preživeo kada ga je ostavila!
Foto: Marina Lopičić, Printscreen

Nikolićeva otvorila dušu

ISPOVEST MAJE O ALEKSANDRI: Bila je udata za mog bubnjara, jedva je preživeo kada ga je ostavila!

Stars -

Maja Nikolić novi je član žirija "Pinkovih zvezda", što je i razlog iz kog je Aleksandra Radović momentalno napustila svoje mesto u jednoj od crvenih fotelja!

Mi smo o svemu ovome popričali sa Majom i, ako je suditi po njenoj priči, Aleksandra je za odlazak iz žirija imala priličan broj razloga, ili možda "strah" od onoga što bi Maja mogla da kaže u javnosti.

"Bila je udata za Nikolu Džonija Nikolića. Ona taj brak krije kao zmija noge. Aleksandra je radila sa mnom, bila mi je radna pevačica i prateći vokal u bendu. Ne u studiju, nego u mom “Kazanova” bendu je bila radna pevačica i pevala je isključivo narodnjake na početku karijere, jer sam ja pevala samo pop muziku. Nisam znala narodnjake, znaš da sam festivalska pevačica", kaže Maja i objašnjava da ona nema razloga za strah jer govori isključivo istinu.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

"Aleksandru sam plaćala 50 evra, isto kao i njenog bivšeg muža Džonija Nikolića, mog bubnjara! Zato i kažem da je sve ovo što ona radi foliranje. Ja Aleksandru 16 godina nisam videla. Tri godine je radila za mene, pevali smo na "Akapulku" i u "Sinemi". Iskreno, ne znam zašto su se ona i Džoni razveli. Znam da je on prodao zbog nje bubnjeve, da joj je pomogao i uložio da snimi pesme… Znam da je mnogo patio kada ga je ostavila, okrenuo se crkvi… Jedva je preživeo to. On je mnogo dobar čovek! Sa njom se nisam družila jer je mnogo negativna. Šta reći o osobi koja ima zamerke i na Šabana i na Zoricu?! To su mi sve rekli kada sam došla. Svi su joj smetali", ističe Maja.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Nikolićeva tvrdi da Aleksandra nema nijedan razlog da je mrzi.

"Ona nema razloga da ima animozitet prema meni. Nikada je nisam uvredila niti bilo šta slično. Ova njena gluma je bezrazložna i pozorište za javnost. A evo i da podsetim čitaoce zašto sam merodavna da budem član žirija. Moja bogata karijera i nagrade na mnogim našim, evropskim i svetskim festivalima mi daju znanje da budem pravičan član žirija koji će srcem stati uz takmičare jer sam ja baš takav put prešla, preko festivalskih dasaka, učešćem na preko 100 festivala da bih postala ovo što jesam danas. Podsetiću samo da su mi omiljene nagrade iz Rusije i Ukrajine, kada sam dobila prvu nagradu na Sveslavjanskom Bazaru i kada sam pevala na Crvenom trgu u Moskvi, kao pobednica, pred više od 100.000 ljudi. Tu su i nagrade "Zlatni satelit" u Holivudu, na manifestaciji "Golden Globe" u okviru "Golden Satelite" 2003. godine", zaključuje Maja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track