PLJUŠTE UVREDE U ZG, KARLEUŠA PONIZILA VIKI: Ti si SELJANKA! Izvini mi se odmah na KOLENIMA!
Foto: Printskrin

Haos

PLJUŠTE UVREDE U ZG, KARLEUŠA PONIZILA VIKI: Ti si SELJANKA! Izvini mi se odmah na KOLENIMA!

Stars -

Jelena Karleuša i Viki Miljković žestoko su se posvađale u emisiji Zvezde Granda. Naime, nakon što je devojka po imenu Snežana Mladenović otpevala dve pesme, JK je konstatovala da mladi takmičari često pevaju seljačke pesme.

Devojka se predstavila pesmama "Lepi moj" i "Požuri ljubavi u moj zagrljaj". Jelena je priznala da joj je pesma " Lepi moj" jedna od omiljenih, dok drugu smatra seljoberskom."Lepi moj" je moja omiljena pesma. Mene interesuje kako neko sa 23 godine, neko ko svira violinu, klasičnu muziku izabarala ovu drugu pesmu "Požuri ljubavi u moj zagrljaj?" pitala je Jelena takmičarku a onda se Snežana Đurišić ubacila.

"Šta fali toj pesmi" vikala je ona. Takmičarka je rekla da privatno sluša narodnu muziku.

"Zašto ovde mladi takmičari forsiraju muziku po parametru koja je seljoberska. Što mlađe to strašnije. Zašto se to dešava?", pitala se JK a onda se ubacila Viki kojoj se nisu dopale Jelenine reči.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Zvučiš kao vrlo loš eho iz noćne more", rekla je Karleuša koleginici.

"Ja sam tvoj glas razuma. Mogu ja da ti odgovorim umesto devojke", rekla je Viki. Takmičarka je rekla da je dugo birla drugu pesmu koja je izazvala haos.

(FOTO) SUROVI PROFESIONALAC: Marija Šerifović došla BOLESNA na snimanje Zvezda Granda

"Iz emisije u emisiju pokušavaš da mi prodaš foru da je 100 puta ponovljena laž isitna" rekla je Viki.

"Ti hoćeš da kažeš da ja lažem?" pitala ju je ljutito Jelena.

"Ne, ne. Ne mogu da ti dozvolIm da govoriš da je to seljoberska muzika. Shvati to kako hoćeš", odbrusila je Viki.

"Nismo došli da se vređamo! Kada nekome kažeš da laže ti ga vređaš. Izvini se na kolenima, odmah da se ja sad ne bih nlajutila!" zahtevala je Karleuša.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Nisam rekla da lažeš, nego da to što pričaš da je laž. Pesme koje ti iz emisije u emsiiju nazivaš seljačkim", konstatovala je Miljkovićeva.

"Saša ja kao zvezda koja ovde donosi najveću gledanost nisam zaslužila da slušam njeno vređanje. Ja bih te molila da joj kažeš me na naziva lažovom", rekla je Jelena Popoviću, a potom žestoko oplela po Viki.

"To je moje mišljenje, kao što mislim da si super pevačica, ali po mojim parametrima ti si seljanka. Nemoj me nazivati lažovom, ozbiljno ću se naljutiti. Nemoj da me diraš, sjaši bre!" razdrala se JK.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track