(FOTO) JELENA KARLEUŠA ISPROZIVALA TAKMIČARKU ZVEZDA GRANDA: Izgledaš kao podgojeni leopard!
Foto: Printscreen

Oplela po devojci

(FOTO) JELENA KARLEUŠA ISPROZIVALA TAKMIČARKU ZVEZDA GRANDA: Izgledaš kao podgojeni leopard!

Stars -

Kandidatkinja "Zvezda Granda", Elma Suljević iz BiH dobila je tri glasa, a to joj nije omogućio prolaz u dalje takmičenje.

Elma se žiriju predstavila pesmama Šemse Suljaković, a svi su se složili da je takmičarka prava kafanska pevačica.

"Volim Šemsu ali Šemsa tako ne peva. Lepa je boja glasa, ali mi se ne sviđa tvoja dikcija, malo si žurila, skaraćivala i zato ti nisam dala glas", rekla je Viki Miljković.

Ana Bekuta smatra da je takmičarka pevala kafanski.

"Ipak je ovo takmičenje za "Zvezdu Granda", mora to da bude umivenije". Aci Lukasu nije bio jasan tekst, a sližio se sa Anom da je trebalo da bude bolje upaovano.

Nada Obrić i Marija Šerfivoić su bile istog mišljenja, dok je Jelena Karleuša je imala dosta toga da kaže. Ona je pohvalila pevanje, ali joj se nije dopao Elmin izgled.

"Ti si prava kafanska pevačica. Ne kažem to da te uvredim, tako si se predstavila, tako izgledaš, tako se ponašaš, kakvu si muziku izabrala, to je kafana. Dala sam ti "da" jer se ovde često ocenjuje tehnika, gde si ti bila korektna, a ovde se često i traži kafana iliti kafanska pevačica. Ja se često svađam zbog toga.

Meni je zasmetao tvoj stajling. Prvo vrišla čarape zaboravi, ne ti nego sve kandidatkinje. Drugo, moraš za taj animal print da imaš savršeno telo, ti nemaš! Sa tim stomačićem izgledaš kao podgojeni leopard, što ne ide. Treće tvoje ponašanje je, ne kao da stojiš u kafani, nego kao da stojiš ispred kafane", rekla je Jelena, i još jednom dodala da je pevanje bilo korektno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja