ADNAN JE ŽIRI IZUO IZ CIPELA: Tražili su mu dlaku u jajetu i nisu je našli! Svi ga vide u FINALU
Foto: Printskrin

Oduševio

ADNAN JE ŽIRI IZUO IZ CIPELA: Tražili su mu dlaku u jajetu i nisu je našli! Svi ga vide u FINALU

Stars -

Adnan Nezirov iz BiH ostavio je žiri bez teksta. Kandidat Zvezda Granda se predstavio nardnim pesmama i osvojio svih sedam glasova.

Već na prve taktove, žiri je prepoznao kvalitet kod Adnana pa su tako odmah pritsli tastere "Da"."Au brate, izuo si nas iz cipela", rekla je Snežana Đurišić na samom početku, a Marija Šerifović mu je poželala da dogura daleko."Želim ti da stigneš do finala", rekla je Marija. Tajanstveni član žirija se složio sa Marijom i Senžanom.

"Dovoljno mi je bilo 15 sekundi da procenim da ovaj čovek dobro peva", bio je jasan tajanstveni.

"Izuvaš iz cpela što kaže Snežana", rekao je Aca.

"Ti si varen i pečen pevač, imaš sve što čini lepotu pevanja. To je ono što je inpresioniralo mene, bravo tako se peva u Bosni", rekao je Dragan Stojković Bosanac."Kada je nešto dobro to se čuje... iskusno, pravi narodnjak. Bravo", pohvalila je Viki Miljković Adnana iz Bihaća."Jedno stameno, čvrsto, iskusno pevanje, puno samopuzdanja, tako i treba! Čestitam!" rekla je Ana Bekuta.

"Trebalo mi je i manje od 10 sekundi, ova pesma je stvarno remek delo narodne muzike... Ova muzika ti leži... ništa mi nije smetalo. Slušala sam da ti nađem dlaku u jajetu i nisam je našla. Tebi treba hitčina, da ti Bosanac napravi pesmu, radio je sa najvećim zvezdama i ti završio posao", rekla je na kraju Jelena Karleuša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track