(VIDEO) DOŠLA U ŽIRI DA SE SVAĐA: Maja se sukobila sa Zoricom Brunclik, a onda se i Šaban POBUNIO!
Foto: PrintScreen

Frka!

(VIDEO) DOŠLA U ŽIRI DA SE SVAĐA: Maja se sukobila sa Zoricom Brunclik, a onda se i Šaban POBUNIO!

Stars -

Već kod druge takmičarke došlo je do sukoba u izmenjenom sastavu žirija.

Tamara Savić (26) iz Leskovca nastupila je druga po redu večeras sa pesmom "Dobro jutro, lepi moj" od Ane Bekute. Njoj su svoje glasove dali Bora Đorđević i Dragana Mirković, dok se Zorica Brunclik podigla da bi bila treći "glas za spas".

"Mico, spašavala sam te iz podruma. Za moj ukus ovo je bilo toliko histerično, toliko napadno. Znam, ja sve razume, ali u baražu treba da se smiriš", posavetovala ju je Zorica.

"Ja moram da pitam. Da li je zaista potrebno da spasimo pevača da ponovo peva u baražu, zato što ona stvarno večeras nije bila za tri stolice", pobunila se Maja.

Foto: Youtube printscreen
Foto: Youtube printscreen

Zorica je dobacila u šali da je "Tamara njena sestričina", da bi se rasprava nastavila.

"Majo, mene nećeš navući, dušo", rekla je Zorica Maji.

"Hajde ti onda mene navuci Zorice", odgovorila joj je ona.

"Ne ne, ja ću prepustiti Kemišu da uradi to", odbrusila joj je ona, na šta je Maja poručila Kemišu da ona pamti i da joj je Zorica sad obećala.

Dragana je istakla dobre i loše momente koje je takmičarka imala, a Bora, koji je prvi podigao stolicu, objasnio je da je dao svoj glas zbog energije koju takmičarka poseduje, a onda je sve nasmejao izvadivši zub koji mu je ispao i zbog kojeg otežano priča. Ipak, Šaban nije bio raspoložen za smeh.

Foto: Youtube printscreen
Foto: Youtube printscreen

"Koliko ja vidim, ovde večeras niko ispasti neće. A ne znam koji je razlog, jer, hajde, prvi krug smo mogli da tolerišemo i ko zna i ko ne zna bog zna koliko, pa smo bili izdašni, ali ovo je nešto neverovatno. Da se stalno neko spašava? Pa šta, ko će da ispadne? Hoće li svi da budu u baražu i svi će da prođu? Ništa mi nije jasno. Ova devojka krajeve ima katastrofalne. Počela je drčno, buntovno, drži-ne daj, i sad tražimo dlaku opet u jajetu da se opet ponovi. Tražimo neke sitnice gde je ona bila solidna. Čast ovoj devojci, ona možda bolje peva, ali nije izabrala ni pesmu dobru i nije otpevala kako treba. Kolege, nije to bilo dobro, nije bilo za tri stolice. Ali moramo biti realni", objasnio je Šaban.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track