Jelena Karleuša: Plašim se za svoje najbliže
Foto: Dušan Petrović

Otvoreno o svojim strahovima, izazovima i ciljevima

Jelena Karleuša: Plašim se za svoje najbliže

Stars -

Jedna od najintrigantnijih javnih ličnosti u celom regionu koja uvek ima spreman odgovor na sve, Jelena Karleuša (38), nedavno je ostala bez reči. I to se dešava, ali u njenom slučaju veoma retko, samo u situacijama kada strahuje za svoje najbliže, ćerke Niku i Atinu, supruga Duška i majku Divnu.

Naime, dok je kao gost nastupala na koncertu Saše Matića u Sarajevu, nešto više od 1.000 kilometara odatle, u Istanbulu, gradu u kom njen suprug Duško Tošić (31) od prošle godine brani boje Bešiktaša, dešavao se pakao. Već ko zna koji put najvećim turskim gradom zavladala je jeza izazvana terorističkom akcijom u kojoj je živote izgubilo nekoliko desetina ljudi, dok su stotine ranjene. Ulice nekadašnjeg Carigrada, dragulja na Bosforu, bile su okrvavljene.

Gde vas je zatekla vest o nedavnom terorističkom napadu u Istanbulu?

- Upravo sam izlazila na binu u Sarajevu kada me je pozvao Duško da mi kaže šta se desilo. Pošto mi je to saopštio opuštenim tonom, pomislila sam da je reč o manjem incidentu i rekla sam mu da ću ga zvati čim siđem sa scene. Posle sam shvatila da je zvučao tako zato što nije hteo da me uplaši...

Plašite li se vi ičega?

- Plašim se za svoje bližnje, za majku, decu... Kad je reč o meni, nemam strah. Moje srce je zid.

Kompletan intervju pročitajte u novom, 588. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 23. decembra

Razgovarao: Saša Tošić

FOTO: Dušan Petrović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track