KARLEUŠA OTKRILA TAJNU: Mrka i Ana cele noći imaju seks!
Foto: Dragan Kadić I Marina Lopičić

Priča

KARLEUŠA OTKRILA TAJNU: Mrka i Ana cele noći imaju seks!

Stars -

Svi su primetili da je Ana Bekuta u poslednjoj emisiji „Zvezda Granda“ bila dekoncentrisana i da je jedva progovarala, a jedino je Jelena Karleuša znala razlog njenog takvog stanja. Ona je objasnila da se Ana oseća umorno jer je cele noći imala seks s Mrkom.

Dok je ocenjivala jednog takmičara, Bekuta je pokušala da mu objasni gde je napravio greške i šta fali njegovom glasu, ali nije uspela da završi rečenicu.- Dobro si pevao, ali tačno ti ne nedostaje, u stvari nedostaje to nešto - počela je Ana da objašnjava, ali ju je Saša Popović prekinuo.- Pa čekaj, Ana, je l‘ nedostaje ili ne nedostaje? Nešto si dekoncentrisana večeras - prokomentarisao je direktor „Granda“, na šta mu je ona odgovorila da je umorna.On se tada zabrinuo za njen ljubavni status.- Jeste li ti i Mrka i dalje u vezi - upitao je Saša.- Neraskidivoj - odgovorila mu je Ana.- Ne znam, moram da pitam, nešto si mi čudna - rekao je Popović.Tada se ubacila Jelena i otkrila zbog čega se Bekuta oseća iscrpljeno.- Pre će biti da je Mrka celu noć mrči i da je zato umorna - dobacila je JK, nakon čega je nastao gromoglasni smeh u studiju.Da oni ne odu dalje u detalje, potrudila se Snežana Ðurišić, koja je prekinula ovu temu.- Smirite se malo, ljudi moji!

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom, ali je ona bila nedostupna za komentar. Njen dečko Milutin Mrkonjić nam se javio na telefon, ali čim smo se predstavili, on je prekinuo vezu.Ivan Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track