ZALJUBLJENA KATARINA GRUJIĆ ZA KURIR: Dobila sam prsten, sad hoću venčanicu
Foto: Dragan Kadić

Ima želju za srpsku Novu godinu

ZALJUBLJENA KATARINA GRUJIĆ ZA KURIR: Dobila sam prsten, sad hoću venčanicu

Stars -

U belom se osećam otmeno i lepo. Ta boja simbolizuje važne stvari, koje želim da se i meni jednog dana dogode, kaže Kaća

Katarina Grujić ostvarila je skoro sve što je dosad poželela. Ostala joj je samo jedna želja koju je zamislila za pravoslavnu Novu godinu - da se uda!S obzirom na to da iza sebe ima tri hita i da joj je u pripremi prvi album, u koji je uložila 50.000 evra, pevačicin sledeći korak je venčanje sa dugogodišnjim dečkom, Čumetovim bratancem, Nemanjom Buhom, koji joj je 31. decembra poklonio prsten.Kako se provodiš za srpsku Novu godinu?- Kao i svaku srpsku Novu godinu u poslednjih pet godina, i ovu sam proslavila radno. Nemanja me je odavno obavestio da neće biti sa mnom. Šta da radim. Možda sam mu dosadila (smeh). Šalim se.Koji događaj je obeležio prethodnu godinu?- Prošlu godinu pamtiću samo po lepim stvarima. Bilo je mnogo nezaboravnih i divnih nastupa, pesma „Drugovi“ postigla je veliki uspeh, a doživela sam i prelepe trenutke sa dečkom Nemanjom i svojom porodicom.

Šta si poželela?

- Ova novogodišnja želja je drugačija od prethodnih. Moj jedini san za sada mi je da u 2017. uspešno izdam svoj album prvenac i pokažem svu svoju ljubav prema muzici i publici.Maštaš li o svom venčanju?- U belom se osećam lepo i otmeno. Ta boja simbolizuje važne stvari koje želim da se i meni jednog dana dogode. Dobila sam prsten, sad hoću venčanicu.Jesi li obradovala dečka nekim poklonom za doček pravoslavne Nove godine?- Ako vam otkrijem, neće biti iznenađenje za njega, ali sam sigurna da će biti oduševljen jer ga svaki put iznenadim originalnim poklonom.A on tebe?- Presrećna sam što smo bili nerazdvojni za praznike. Pored vremena provedenog zajedno, Nemanja se otvorio za lep komad nakita, ha-ha-ha.Kako sebe vidiš u budućnosti?- Za pet godina sebe vidim kao ostvarenu ženu sa mnogo hitova i bar dva albuma. To je ono što želim i što ću sigurno ostvariti. S druge strane, za privatne stvari će se pobrinuti vreme i ljubav jer to nikada ne planiram, već dolazi samo od sebe.Da li ti nedostaje period kada si praznike provodila u porodičnoj atmosferi?- Moram reći da su to nezaboravni i najlepši trenuci za mene. Cela familija na okupu, praznična atmosfera, mnogo ljubavi, smeha, zabave i muzike! Nikada nisam bila sama za vreme praznika i roditelji su sve činili da nas sve drže zajedno na okupu. To su najlepši praznici za mene, ali sada se zbog mog posla sve to promenilo. Nisam uvek prisutna i veoma mi nedostaje sve to.Jesi li bila bahata kao devojčica i tražila skupe poklone?- Kao i svaka devojčica, želela sam da imam što više „barbika“ i lutkica, pa sam tako sa sedam godina dobila „barbiku“ u mojoj veličini. Taj poklon nikada neću zaboraviti. Bila sam oduševljena i iznenađena što sam jedina dobila najveću „barbiku“ koja postoji.Dobijaš li sad od roditelja sve što poželiš?- Nikada nisam tražila previše i nisam bila zahtevna, ali mislim da ne postoji nešto što sam želela, a da nisam dobila od njih.Prija li ti kad kažu da si seks-bomba?- Svakoj devojci prijaju komplimenti, pa tako i meni. Imponuje mi i uživam u tome što svakodnevno dobijam komplimente na račun svog izgleda.

SujeverjeNOSIM CRVENI VEŠ JER SE OSEĆAM SEKSIDa li tokom praznika nosiš crveni veš, koji simbolizuje seksepilnost i ljubav?- Apsolutno! Kod mene se podrazumeva neki dobar crveni veš za novogodišnju noć. To mi je adut. Volim da se osećam lepo u nečemu što obučem, pogotovo ako to što nosim simbolizuje seksepilnost, ljubav i radost.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track