UPOZNALI SE U RESTORANU: Veljko pao na ljubaznu hostesu!
Foto: Instagram

Kako se Veljko Ražnatović upoznao sa Anom

UPOZNALI SE U RESTORANU: Veljko pao na ljubaznu hostesu!

Stars -

Cecin sin je Cakićevu sreo u jednom restoranu na Novom Beogradu, gde je ona radila na vratima i sprovodila goste do rezervisanog stola

Veljko Ražnatović poslednjih mesec dana uživa u ljubavnoj vezi s devojkom Anom Cakić.

Išli zajedno na Kopaonik... Veljko i Ana
Išli zajedno na Kopaonik... Veljko i Ana

Iako njih dvoje ne kriju da su zajedno, o detaljima veze ne pričaju javno, pa je malo poznato da su se Cecin sin i manekenka, koja je već neko vreme bez angažmana, upoznali u jednom prestoničkom restoranu u kojem je ona radila kao hostesa.- Ana voli modu i pojavljuje se na svim kastinzima za muzičke spotove i kampanje, ali u poslednje vreme nije imala mnogo posla. Pošto nije htela da sedi kod kuće besposlena i da zavisi od roditelja, našla je dodatni posao, koji joj je obezbedio solidnu zaradu. Pre dva meseca ona se zaposlila u jednom restoranu na Novom Beogradu, gde je radila na vratima kao hostesa, koja je sprovodila goste do njihovog stola. Tako se i upoznala s Veljkom, koji često dolazi s prijateljima u taj lokal - priča naš dobro obavešten izvor.On kaže da se Ana Veljku dopala na prvi pogled i da su već pri prvom susretu razmenili brojeve telefona.- Veljku se svidelo to što je Ana ljubazna i kulturna devojka i odmah je počeo da joj se udvara. Ispostavilo se da imaju dosta zajedničkih prijatelja, pa su samim tim imali i teme za razgovor. Razmenili su brojeve telefona, a Veljko ju je istog dana sačekao da završi sa smenom, pa su zajedno otišli u drugi restoran na piće. Tako je sve počelo - priča izvor blizak Cakićevoj.Pokušali smo da stupimo u kontakt s Veljkom, ali je njegov broj telefona poznat redakciji bio nedostupan.

Meraklija Kostadin u kafani pati za Cecinom ćerkomANASTASIJA, VRATI MI SEKostadin Terzić nikako da preboli Anastasiju Ražnatović. Iako od letos nisu zajedno, sin Zvezdana Terzića često se priseti zajedničkih trenutaka provedenih sa Cecinom ćerkom. Najčešće pati za njom kad pretera sa alkoholom u nekoj kafani. Tako je bilo i nedavno, kad je Kostadin došao u jedan lokal s prijateljima. Brojne pesme su ga pogađale, a u jednom trenutku pevač ga je prozvao na mikrofon i rekao: „Vratiće se Anastasija kad se najmanje budeš nadao“, a potom zapevao pesmu Miroslava Ilića „Još te nešto čini izuzetnom“ i Peđe Medenice „Dođeš mi u san“.M. D.

Lj. Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track