EKSKLUZIVNO, ARKANOVA VANBRAČNA ĆERKA KROZ SUZE OTKRILA: Ovo je bio moj poslednji razgovor sa ocem!

Ona se do sada nije pojavljivala

EKSKLUZIVNO, ARKANOVA VANBRAČNA ĆERKA KROZ SUZE OTKRILA: Ovo je bio moj poslednji razgovor sa ocem!

Stars -

Sofija Ražnatović (38), vanbračna Arkanova ćerka koju je nekadašnji komandant SDG dobio u Belgiji, prvi put je progovorila za medije. "Svaki dan pomislim na oca, za mene je bio najbolji čovek na svetu! Cecu poštujem, ona je jaka žena...", izjavila je za Kurir...

Na Novom groblju u Beogradu juče je održan pomen komandantu Srpske dobrovoljačke garde Željku Ražnatoviću Arkanu. Na groblje je oko 11 časova najpre stigla Arkanova supruga Ceca Ražnatović, u pratnji sina Veljka i ćerke Anastasije.

Večnu kuću svog oca posetila je i Arkanova ćerka Sofija Ražnatović (38), koju je komandant dobio sa socijalnom radnicom, koja je o njemu vodila računa u belgijskom zatvoru. U ekskluzivnoj ispovesti za Kurir, Sofija je ispričala sve o odnosu s pokojnim ocem, njegovom ženom Cecom i braćom i sestrama.

- Došla sam da odam poštu ocu, koga sam mnogo volela. Iako već 17 godina nije među nama, on i dalje živi u meni. Svaki dan pomislim na njega i za mene je ovo najteži dan u životu. Živim daleko i nisam dugo dolazila u Srbiju, ali mi je drago što sam danas ispoštovala svog roditelja. Puno mi je bilo srce kad sam videla sve njegove prijatelje koje je voleo - rekla je Sofija, koja živi u Belgiji, a s familijom iz Srbije se sporazumeva na engleskom jeziku.

U suzama nam je ispričala po čemu će pamtiti oca.- Za mene je bio najbolji čovek na svetu! Bio je pažljiv prema deci, posebno prema meni. Svako bi poželeo da ima takvog roditelja. Sećam se da se ljutio kad sam se kući kasno vraćala iz provoda. Znao je da me izgrdi. Znam da je bio poznat, cenjen i popularan, ali prema deci je bio posebno osetljiv. Oduvek je želeo da budemo jedna velika i složna familija. Živeo je za nas. Insistirao je na tome da se poštujemo i da pomažemo jedni drugima - rekla je Sofija i otkrila nam svoj poslednji razgovor sa ocem, nekoliko dana pred ubistvo:

- Želeo je da mi sredi dokumenta da bih dobila srpski pasoš. Razgovarali smo o tome nekoliko dana pre tragičnog događaja.

O Ceci ima samo reči hvale.- Cecu veoma cenim i poštujem, ona je za mene jaka žena. S obzirom na to da ne živim ovde, ne znam da li se nešto loše priča, ali ja nemam problem s njom i nikad ga nisam imala. Slažem se sa celom familijom Ražnatović i sve ih volim - poručila je Arkanova ćerka.

Pitali smo je da li je u kontaktu i s braćom po ocu koja žive u inostranstvu - Vojinom, Nikolom i Mihajlom.- Ne mogu da kažem da smo stalno u kontaktu jer svako živi svoj život. Jedino se sa Cecom stalno čujem, a i volim da slušam njene pesme. Meni je važno da su svi živi, zdravi i srećni! - zaključila je Sofija.

Na pomenu nova Cecina snajkaVELJKOVA DEVOJKA SE BRINULA O POSLUŽENJU Među prvima je na groblje došao Arkanov kum Borislav Pelević, kao i pripadnici nekadašnje Srpske dobrovoljačke garde. Sa Cecom je došla njena sestra Lidija i zet Predrag Ocokoljić, kao i Veljkova devojka Ana Cakić. Ona je sve vreme stajala do svekrve i vodila računa o posluženju. Pomenu su prisustvovali i Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, njegov sin Vidoje, voditeljka Marina Kotevski i njen suprug Aleksandar Mandić, sin Milenka Mandića, koji je 2000. ubijen sa Arkanom.

NE PROPUSTITE: 17 godina od smrti Željka Ražnatovića Arkana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track