KARLEUŠA PROZIVALA MLADIĆA IZ PUBLIKE: Čim me nećeš, p..ka si!
Foto: Printscreen

Opasna pevačica

KARLEUŠA PROZIVALA MLADIĆA IZ PUBLIKE: Čim me nećeš, p..ka si!

Stars -

Jelena se naljutila kad je momak koji je te večeri slavio 18. rođendan odbio da ga pevačica skine na bini

Jelena Karleuša prozivala je na nastupu u Švajcarskoj momka koji nije hteo da igra s njom na bini.Na Jutjubu je hit snimak na kojem pevačica poziva na scenu dečka koji je to veče slavio 18. rođendan kako bi izvela svoju čuvenu tačku u kojoj skida muškarca i bičuje ga. Pošto je mladić to odbio, Karleuša mu je poručila:- Je l‘ ti rođendan? Hoćeš gore, nećeš? Šta je, pi*ka, a?

Publika se smejala, a JK nije odustala, pa je pozvala drugog muškarca, koji je jedva dočekao da bude u pevačicinoj blizini. Jeca ga je pohvalila da je hrabar, a zatim upitala:- Možeš li večeras s tri cice? Da li ćeš ispuniti sve moje želje večeras?Zatim je počela da pravi šou bičujući dečka i svlačeći ga. Najpre mu je pocepala majicu i košulju, a onda su joj se pridružile igračice, koje su kružile oko momka, a Jelena je u jednom trenutku uzela kaiš i počela da ga udara po zadnjici. Čak mu je zavirila u gaće i pokazala koliki ponos ima. Kad je završila svoju tačku, zahvalila je momku i poručila mu da je bio super.

Izgleda da se slavljenik, koji je odbio Karleušu, tada pokajao, pa je prokomentarisao da je mladić s kojim je Jeca igrala gej, ali ona mu je odbrusila.- Pa ako nisi pe*er, što nisi izašao na binu?! - upitala ga je pevačica.

Slavljenik ju je grubo povukao za ruku, a Jelena se brecnula, ustala i nastavila spektakularni nastup kao da se ništa nije desilo.

Iznenadila DivnuMAMI ZA 60. ROĐENDAN POKLONILA AUTOJelena je mami Divni za 60. rođendan poklonila auto. Pevačica je objavila video na kome vodi mamu u garažu da joj preda poklon. Kada je Divna ugledala auto, veoma se iznenadila, a Jelena je skakutala oko nje.

„Zvezde Granda“ jelena Karleuša se prepucavala s kolegom iz žirijaLUKASE, ISPALJUJEŠ SAMO ĆORKE!Karleuša i Aca Lukas žestoko su se isprozivali na snimaju „Zvezda Granda“.- Čak ni vrhunski pevači ne mogu da otpevaju moje pesme - rekla je JK puna sebe i dodala da pevač treba da ima jaka pluća da bi to dobro zvučalo.- Ja imam ogroman kapacitet pluća - rekla je Jelena, aludirajući na svoje bujno poprsje, a Aca joj je uzvratio:- Vidim, to je veštačka dorada.Lukas je tada igračku pištolj uperio u JK.- Ciljaj! Mnogi su ciljali, ali su ispaljivali ćorke - poručila mu je Jelena.Na kraju je ipak palo pomirenje.- Pogledajte Lukasa, mali, čupav, nikakav, ali on takav, kad krene da peva, pa kreće seks - rekla je Jelena, a Lukas se nasmejao.

Jelena Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja