PUKLA LJUBAV: Daru ostavio dečko zbog ljubomore
Foto: Dragan Kadić

Dara i košarkaš završili romansu

PUKLA LJUBAV: Daru ostavio dečko zbog ljubomore

Stars -

Već nekoliko nedelja članica žirija „Pinkovih zvezda“ krije da više nije u vezi sa 13 godina mlađim dečkom, koji nije mogao da se nosi s tim da joj se udvaraju muškarci

Posle pet meseci ljubavi Dara Bubamara raskinula je vezu sa 13 godina mlađim košarkašem Duškom Bunićem, saznaje Kurir.

Iako sve ovo vreme koliko su bili u šemi niko nije uspeo da ih vidi zajedno u javnosti, pevačica je na sav glas prijateljima pričala da im ljubav cveta i da je veoma srećna sa sportistom koji je trenutno bez klupskog angažmana.OpsesijaAli otkako se vratila iz medijske ilegale, Dara vešto izbegava da priča o svom privatnom životu, tvrdeći da joj je to samo donosilo nevolje.Međutim, pred prijateljima koji je malo bolje poznaju i dalje nema tajni. Tako je nedavno jednoj poznanici u razgovoru otkrila da više nije sa Bunićem i da je za nju ta priča završena.- Dara i ja smo se posle skoro dva meseca videla na kafi, bila je vesela i raspoložena kao i uvek, pa sam je bez zadrške pitala zašto ne pominje Duška. Samo je odmahnula rukom i nevoljno rekla: „Nemam više dečka, to je gotovo“ - rekla je naša sagovornica koja je insistirala da joj ne pominjemo ime.Prema njenim rečima, Bunić nije mogao da kontroliše svoju ljubomoru.- Rekla mi je da je Duško u poslednje vreme, otkako je Dara smršala i počela da dobija komplimente i udvaranja muškaraca zbog izgleda, postao veoma ljubomoran. Proveravao ju je stalno, slao poruke, hteo je da mu non-stop javlja s kim je i gde. Počeli su da se svađaju sve češće i na kraju je Dara morala da stavi tačku na njihovu vezu. Po njenoj reakciji zaključila sam da joj nije baš svejedno zbog toga, ali život ide dalje - dodala je naša sagovornica.UživamPevačica nije demantovala naša saznanja da je njena ljubav sa košarkašem pukla, samo nam je u SMS poruci poručila da je srećna.- Ja sam srećna, uživam u sreći. Ne čačkajte moj privatan život - napisala je Dara i poslala nam srce u poruci.

Ponovila seNOVI ZUBI, NOVI OSMEHDara Bubamara je išla u Cirih kod jednog od najpoznatijih evropskih stomatologa koji joj je ugradio porcelanske navlake na zube. Kako se spekuliše, Dara je za novi osmeh pukla 18.000 evra, i sada ga promoviše kad god i gde god stigne stigne, pogotovo na Instagramu. Na svakoj fotki se smeje, ali baš!

Buran periodGODINU DANA KRILA DA SE RAZVELAUbrzo posle porno-afere koja je protresla ceo region, kada su u medijima osvanule Darine golišave fotke, javnost je saznala i da ona već godinu dana nema muža. Tačnije, pevačica je brak okončala pre nego što su erotske fotografije objavljene, pa su tako pale u vodu njene tvrdnje da je slike slala suprugu Milanu Kesiću jer su već bili razvedeni.

IVAN ERCEGOVČEVIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZBOG OVAKVIH SE GINE: Dara Bubamara divljala noću 224 na sat! FANOVI ŠOKIRANI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track