NOVI SPOT: Ceca bez manekena na promociji!
Foto: Promo

Ceca Ražnatović kao snežna kraljica

NOVI SPOT: Ceca bez manekena na promociji!

Stars -

Folk zvezda predstavila medijima novi video bez prisustva kolega sa estrade, ali i bez glavnog muškog glumca u romantičnoj priči

Svetlana Ceca Ražnatović promovisala je juče na OMV pumpi novi spot za pesmu „Nevinost“, koji je ujedno i prva ekranizacija za pesme sa poslednjeg albuma.

Nestao u akciji... Aleksandar Petrović
Nestao u akciji... Aleksandar Petrović

Spot je sniman nekoliko dana na Avali, a folkerka kaže da joj je zbog vremenskih prilika snimanje bilo naporno.- Bio je debeli minus i snimali smo uglavnom noću, pa smo se svi posmrzavali. Ali nadam se da vredi i da će publika biti oduševljena. Moji najbliži, koji su videli isečke iz spota, poput sestrića, već me zovu ledenom kraljicom i traže da im se pusti spot tetke kraljice i vuka - kaže Ceca za Kurir.

Kurir TV: Pogledajte šta je Ceca rekla o svojoj "Nevinosti"

Spot je krajnje romantičan, jer se Ceca nalazi na pumpi i dok njen dečko sipa gorivo, ona odluta u začaranu zimsku idilu u kojoj je i taj zgodni momak. Na promociju ipak nije došao maneken iz spota, mada smo ga očekivali. Kada smo pitali Cecu da li je to zbog toga da je mediji ne bi ponovo povezali sa zgodnim frajerom, vešto je izbegla odgovor na to pitanje.

Autorski tim... Husa Bit strit, Neš i Biljana Spasić
Autorski tim... Husa Bit strit, Neš i Biljana Spasić

- Ja sam romantična i volim balade. Kada bih mogla, samo bih to snimala, međutim, publika od mene očekuje brži ritam.Promocija Cecine „Nevinosti“ protekla je i bez prisustva kolega, a došli su samo autori pesme i saradnici na spotu: Biljana Spasić, Husa Bit strit, producent i reper Neš.

Ulepšavanje... Ceca pred promociju
Ulepšavanje... Ceca pred promociju

J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track