VODITELJKA SAD SLOBODNO MOŽE DA ŠETA MLAĐEG TRENISERA: Nina i Leka i zvanično RAZVEDENI!
Foto: Damir Dervišagić

Potpisali papire

VODITELJKA SAD SLOBODNO MOŽE DA ŠETA MLAĐEG TRENISERA: Nina i Leka i zvanično RAZVEDENI!

Stars -

Posle osam godina zajedničkog života, voditeljka i glumac su ozvaničili razvod. Papiri su potpisani pre nešto manje od dva meseca, a sin je pripao Nini, kao i porodični stan u kojem su živeli.

Voditeljka Nina Lečić konačno je slobodna i sada može bez pritiska da se posveti svom novom dečku teniseru Filipu Krajinoviću s kojim je započela vezu ubrzo nakon razlaza sa glumcem Branislavom Lečićem.

Nina i Branislav zvanično razveli početkom decembra bez velike pompe.

NJEGOV RAZVOD POTRESAO JE SRBIJU Leka zaboravio Ninu, UHVAĆEN u zagrljaju sa misterioznom brinetom

"Pošto su se dogovorili da svako krene svojim putem, Nina i Leka su ostali u odličnim odnosima,. U novembru, kada su mediji otkrili da se razvode, Branislav je spakovao kofere i napustio njihov dom na Dedinju, a Nina je ostala sa sinom Lavom. mesec dana kasnije razvod je i sudskim putem okončan te su se dogovorili da Nina ostane da živi u njihovom zajedničkom domu sa sinom i da starateljstvo nad detetom pripadne njoj", otkriva izvor blizak Lečićevoj.

PODELA IMOVINE: Leka ostavio Nini stan od 260.000 evra!

"Nini su užasno smetale priče u medijima da je ona ta koja je kriva za razvod i da je Leku zamenila mlađim dečkom. Prava istina je da se Filip Krajinović i ona poznaju odranije i da joj se on našao u teškim trenucima, Istina je da se njih dvoje povremeno viđaju, ali Nina o tome ne želi više da priča. Kako je rekla bliskim prijateljima, konačno je slobodna žena i može da dozvoli da ima muškarca u svojoj blizini", priča izvor.

Ni Leka ne gubi vreme, dok je Nini tugu lečila pored Krajinovića, uslikan je u društvu nepoznate crnke s kojom se grlio tokom cele večeri na jednoj žurki.

Bonus video:

NINA LEČIĆ SA SUZAMA U OČIMA POSLALA PORUKU: Sad me jako zagrli!

NINA I JA ZNAMO ŠTA JE ISTINA: Lečić se oglasio povodom RAZVODA! Evo šta je rekao o PRELJUBI

Poslednja zajednička fotografija Nine i Leke naslutila razvod: Skrivana tajna isplivala na površinu

ŠUŠKALO SE DA JE ONA KRIVA ZA LEČIĆEV RAZVOD Sa ovom glumicom su povezivali Leku dok je bio sa Ninom

Puls/D.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track