STRIC ALEKSANDRE SUBOTIĆ ŠOKIRAO: Ljubina ćerka mi je ciglom razbila glavu! Evo zašto je POBESNELA
Foto: Printscreen

Otkrio detalje

STRIC ALEKSANDRE SUBOTIĆ ŠOKIRAO: Ljubina ćerka mi je ciglom razbila glavu! Evo zašto je POBESNELA

Stars -

Srboljub Subotić, stric učesnice „Parova” Aleksandre Subotić, ispričao je kako je bratanica nasrnula na njega i zamalo ga ubila!

On objašnjava da bi Aleksandra odavno bila u zatvoru da je on nije zaštitio i otkriva da ga Aleksandar Čabarkapa prijavljuje policiji iz ćelije. Srboljub je odlučio da prvi put otkrije zbog čega ga je bratanica navodno napala i kako.

"Aleksandri i Čabarkapi nikako nije odgovaralo da postoji video-nadzor koji snima dešavanja ispred kuće. Te kamere je postavio moj brat Karađorđe da bi znao ko dolazi u njegovu kuću i da policiji dostavi te snimke, ako je potrebno. Njima je to smetalo jer su stalno neki kriminalci dolazili u kuću. Dođe pet automobila punih kriminalaca, uđu u kuću i ko zna šta tamo rade", počinje priču Srboljub.

"Jednog dana, Aleksandra je počela da lomi kamere, a ja sam pokušao da je sprečim. Ona je nasrnula na mene, počela da divlja i gađala me je ciglom. Cigla me je pogodila u glavu i razbila mi je. Otišao sam brzo u Hitnu pomoć", prepričava Subotić i pokazuje nam medicinsku dokumentaciju kojima potvrđuje povrede.

Međutim, on taj napad nikada nije prijavio policiji."Mi smo kao porodica odlučili da je ne teretimo. Smatrao sam da je ona maloletna devojka koja je povodljiva, pa sam joj oprostio. Spasao sam je zatvora i tada, a i kasnije, kada sam se umešao u njenu vezu sa Čabarkapom. Bila bi u zatvoru jer ju je Čabarkapa gurao u mnoga kriminalna dela. Protiv nje je povučena svaka prijava jer sam ja to sredio", objašnjava Srboljub, koji kaže da je znao da se Aleksandra zabavljala sa Čabarkapom.

"Postoje pisani dokazi da je bila u vezi sa Čabarkapom, to su pisma koja joj je slao iz zatvora. Ne mogu da vam ih dam. Imao sam dosta materijalne štete zbog Čabarkape. On i njegovi ljudi su mi više puta palili automobil", tvrdi Aleksandrin stric.

"Moj cilj je da napišem knjigu i da otkrijem sve što se dešavalo u periodu dok je Ljuba bila u „Farmi“ i posle toga. Sve u vezi sa Ljubom, Aleksandrom i Čabarkapom", kaže Srboljub, svestan da javnost zanima prava istina o njihovoj porodici.

"Bilo je strašno dok je Ljuba bila u „Farmi”. Aleksandra i Čabarkapa su živeli zajedno. Policija je dolazila tri puta dnevno u njihovu kuću. Čabarkapa i njegova ekipa su maltretirali moju porodicu. To je bilo strašno", otkriva Subotić, koji živi u kući pored bratovljeve i dodaje da ga Aleksandar ne ostavlja na miru ni sada, kada je u zatvoru.

"Nekoliko puta me je lažno prijavljivao iz zatvora, nakon što smo Karađorđe i ja gostovali na televiziji. Šalje mi policiju jer mi je navodno kuća puna oružja", kaže on.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Alo/D.P.

BONUS VIDEO:

ALEKSANDAR ČABARKAPA SE OŽENIO U ZATVORU: Ekskluzivni paparaco s venčanja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track