Ceca morala hitno na operaciju!

Operisala vene na nozi!

Ceca morala hitno na operaciju!

Stars -
Folk zvezda morala hirurškom intervencijom 2. juna da reši problem zbog kojeg nije mogla da se oslanja na levu nogu

Išla pod nož.Svetlana Ražnatović operisala je vene! Na levoj nozi. Ne na onoj na kojoj je osam meseci nosila narukvicu. Folk zvezda je 2. juna morala da se podvrgne hirurškoj intervenciji kako bi se oslobodila tegoba zbog kojih u poslednje vreme nije mogla da se oslanja dok stoji.Da je bila na operacionom stolu, potvrdili su juče i njeni advokati priloživši u Palati pravde dokumentaciju kako bi opravdali njen izostanak sa suđenja za napad na predsednika FK Mladi proleter Aleksandra Olarevića.- Ceca se u poslednje vreme sve češće žalila da ne može da stoji dugo. Pre desetak bolovi u levoj nozi postali su neizdrživi, jer su joj se vene upalile. Nije mogla više da čeka, pa je otišla kod lekara - kaže sagovornik Kurira.Naš izvor kaže da se, prateći njenu veliku turneju, na koju se otisnula nakon izdržavanja kazne kućnog zatvora, lako moglo naslutiti da folk zvezda ima problema.- Zbog neizdrživog bola ona je na nastupu u Ljubljani 31. marta morala da izuje cipele i peva bosa, pošto nije mogla da istrpi da stoji tri sata na štiklama!Kako saznajemo, lekari su Ražnatovićkoj prepisali strogo desetodnevno mirovanje nakon hirurške intervencije, a očekuje se da će s koncertima nastaviti 16. juna.

Ceca ćuti o operacijiU PR službi Svetlane Ražnatović rečeno nam je da se pevačica uspešno oporavlja od operacije.- Svetlana Ražnatović je pre sedam dana imala hiruršku intervenciju. O njoj ne želi da priča, uspešno se oporavlja i od 16. juna će nastaviti sa svim poslovnim i koncertnim aktivnostima - rekao je za Kurir Cecin PR Sreten Radović.

Fanovi je uzalud čekaliCecini fanovi uzalud su je čekali juče u 10 sati ispred Palate pravde. Njih četvoro donelo je pune ruke poklona. „Svu ljubav svoju za Cecu moju”, pisalo je na majici koju su obukli plišanom medvediću. U sud je juče došao samo Cecin zet Predrag Ocokoljić, pa je suđenje za napad na predsednika FK Mladi proleter Aleksandra Olarevića odloženo za 28. septembar.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track