OTKRIVENA TAJNA LELE ANDRIĆ: Ljubila Gišku, udala se za Adžema
Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Bila s opasnim momkom

OTKRIVENA TAJNA LELE ANDRIĆ: Ljubila Gišku, udala se za Adžema

Stars -

Lela Andrić decenijama krije da je početkom devedesetih bila u vezi sa Đorđem Božovićem Giškom.

Možda bi ovo i dalje bila tajna da se na Fejsbuk profilu „Legende devedesetih“ nije pojavila fotografija na kojoj se bivša pevačica ljubi sa jednim od najopasnijih kriminalaca tog vremena. Koliko su Lela i Giška bili zajedno, i dalje je nepoznato, jer ona ni dan-danas ne želi da priča na tu temu.Ne priča o GiškiMi smo stupili u kontakt s nekadašnjom pevačicom, ali nam je poručila da je u Švajcarskoj i da joj pošaljemo poruku. To smo i uradili, ali nam ona, kad je pročitala zbog čega je zovemo, nije odgovorila.

Da voli opasne momke, Lela je dokazala kada se godinama posle raskida sa Giškom i njegove pogibije udala za Srđana Adžemovića Adžema. On je radio kao šef obezbeđenja svog kuma Velimira Ilića i važio je za gradsku facu. Veliki je prijatelj Joce Amsterdama. I preko njega Lela je bila povezana sa žestokim momcima s beogradskog asfalta. Posvetila se biznisuBila je u kumovskim odnosima sa Branislavom Lainović Dugim, koji je ubijen na Konjarniku, i Sredojem Šljukićem Šljkukom, kojeg su likvidirali na Novom Beogradu.Posle razvoda, Lela više nije viđana sa opasnim momcima. Povukla iz javnog života i posvetila privatnom biznisu, zbog čega boravi u inostranstvu. Njen bivši muž Adžem oženio se „modelsicom“ Nevenom Stamenković, od koje se takođe razveo. Sa njom ima sina Rastka, dok sa Lelom Andrić nema dece.

Ko je bio GiškaKRIMINALAC I RATNIKĐorđe Božović Giška imao je 36 godina kada je 1991. poginuo kao dobrovoljac u ratu u okolini Gospića u Hrvatskoj. Bio je kriminalac, osnivač Srpske garde, paravojne formacije Srpskog pokreta obnove. Giška je bio blizak sa Vukom Draškovićem. Postoje indicije da je Božovića ubila Služba državne bezbednosti Srbije i da je ratno stanje njima poslužilo samo kao izgovor za njegovu likvidaciju, ali to nikada nije dokazano.

SPOJ Ljubav ne poznaje nikakve granice I ONE SU VOLELE ŽESTOKE MOMKEOsim Lele Andrić, brojne dame iz javnog života bile su u vezi sa žestokim momcima.Najpoznatija među njima svakako je Ceca Ražnatović, koja iz braka sa ubijenim Željkom Ražnatovićem Arkanom ima dvoje dece - Veljka i Anastasiju.Jelena Karleuša počela je da se zabavlja sa Zoranom Davidovićem Ćandom 1999. godine. Njihove planove o venčanju prekinulo je Ćandino ubistvo početkom 2000. Goca Božinovska bila je udata za Zorana Šijana, bivšeg kik-boksera, čije se ime uglavnom vezuje za čuvenu auto-mafiju iz Surčina. Pevačica s njim ima dvoje dece Mirka i Zoranu, a neposredno po njihovom razvodu Šijan je ubijen, u novembru 1999. godine.

Vujadin SavićGIŠKA MI JE BIO PRADEDAFudbaler Vujadin Savić otkrio je da mu je Giška biopradeda.- On je moj rođak po majčinoj liniji - rekao je Savić, dok je njegova majka Marina Rajević Savić kazala da nikada nije upoznala svog rođaka, ali da čuva uspomenu na njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track