Najnovije vesti

OTKRIVENA TAJNA LELE ANDRIĆ: Ljubila Gišku, udala se za Adžema
Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Bila s opasnim momkom

OTKRIVENA TAJNA LELE ANDRIĆ: Ljubila Gišku, udala se za Adžema

Stars
00:06h

Lela Andrić decenijama krije da je početkom devedesetih bila u vezi sa Đorđem Božovićem Giškom.

Možda bi ovo i dalje bila tajna da se na Fejsbuk profilu „Legende devedesetih“ nije pojavila fotografija na kojoj se bivša pevačica ljubi sa jednim od najopasnijih kriminalaca tog vremena. Koliko su Lela i Giška bili zajedno, i dalje je nepoznato, jer ona ni dan-danas ne želi da priča na tu temu.Ne priča o GiškiMi smo stupili u kontakt s nekadašnjom pevačicom, ali nam je poručila da je u Švajcarskoj i da joj pošaljemo poruku. To smo i uradili, ali nam ona, kad je pročitala zbog čega je zovemo, nije odgovorila.

Da voli opasne momke, Lela je dokazala kada se godinama posle raskida sa Giškom i njegove pogibije udala za Srđana Adžemovića Adžema. On je radio kao šef obezbeđenja svog kuma Velimira Ilića i važio je za gradsku facu. Veliki je prijatelj Joce Amsterdama. I preko njega Lela je bila povezana sa žestokim momcima s beogradskog asfalta. Posvetila se biznisuBila je u kumovskim odnosima sa Branislavom Lainović Dugim, koji je ubijen na Konjarniku, i Sredojem Šljukićem Šljkukom, kojeg su likvidirali na Novom Beogradu.Posle razvoda, Lela više nije viđana sa opasnim momcima. Povukla iz javnog života i posvetila privatnom biznisu, zbog čega boravi u inostranstvu. Njen bivši muž Adžem oženio se „modelsicom“ Nevenom Stamenković, od koje se takođe razveo. Sa njom ima sina Rastka, dok sa Lelom Andrić nema dece.

Ko je bio GiškaKRIMINALAC I RATNIKĐorđe Božović Giška imao je 36 godina kada je 1991. poginuo kao dobrovoljac u ratu u okolini Gospića u Hrvatskoj. Bio je kriminalac, osnivač Srpske garde, paravojne formacije Srpskog pokreta obnove. Giška je bio blizak sa Vukom Draškovićem. Postoje indicije da je Božovića ubila Služba državne bezbednosti Srbije i da je ratno stanje njima poslužilo samo kao izgovor za njegovu likvidaciju, ali to nikada nije dokazano.

SPOJ Ljubav ne poznaje nikakve granice I ONE SU VOLELE ŽESTOKE MOMKEOsim Lele Andrić, brojne dame iz javnog života bile su u vezi sa žestokim momcima.Najpoznatija među njima svakako je Ceca Ražnatović, koja iz braka sa ubijenim Željkom Ražnatovićem Arkanom ima dvoje dece - Veljka i Anastasiju.Jelena Karleuša počela je da se zabavlja sa Zoranom Davidovićem Ćandom 1999. godine. Njihove planove o venčanju prekinulo je Ćandino ubistvo početkom 2000. Goca Božinovska bila je udata za Zorana Šijana, bivšeg kik-boksera, čije se ime uglavnom vezuje za čuvenu auto-mafiju iz Surčina. Pevačica s njim ima dvoje dece Mirka i Zoranu, a neposredno po njihovom razvodu Šijan je ubijen, u novembru 1999. godine.

Vujadin SavićGIŠKA MI JE BIO PRADEDAFudbaler Vujadin Savić otkrio je da mu je Giška biopradeda.- On je moj rođak po majčinoj liniji - rekao je Savić, dok je njegova majka Marina Rajević Savić kazala da nikada nije upoznala svog rođaka, ali da čuva uspomenu na njega.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja