ON JE DOTUKAO DARU BUBAMARU! Pesma ju je podsetila na pokojnu majku, a Zorica tražila da OTPEVA OPET
Foto: Youtube Printscreen

Kvalitet bez premca

ON JE DOTUKAO DARU BUBAMARU! Pesma ju je podsetila na pokojnu majku, a Zorica tražila da OTPEVA OPET

Stars -

Divna pesma i baš si je divno otpevao. Ganuo si me. Meni je majka umrla pre šest godina i ti si me baš dotukao - rekla je Dara.

Učesnik Todorović Nemanja dolazi iz Kosovske Gračanice i ima 22 godine. On se predstavio pesmom Bekija Bekića ''Čubura'', a ovaj takmičar dobio je svih pet glasova od žirija.

"Imaš ti kredita od prvog kruga makar i tako promukao", kratka je bila Dragana.

"Jako je emotivna pesma i dešava se svima da im neki ton pobegne. Igrao si se sa pesmom i neću ništa da ti zameram jer si ti svega toga svestan", rekla je Maja.

"Vidi se da ti znaš da pevaš, ne treba mnogo pričati. Dosta ukrasa na jednoj pesmi koja je gradskog manira, a ti je trilerišeš i gde treba i gde ne treba. Kod tebe je bila dikcija bože sačuvaj. Vrlo loše. Ali, što reče Dragana, ovo ti je kredit iz prvog kruga", iskren je bio Šaban.

"Divna pesma i baš si je divno otpevao. Ganuo si me. Meni je majka umrla pre šest godina i ti si me baš dotukao. Moram da kaže. Imaš emociju i mislim da si dobar dečko i da si emotivan", kazala je Dara.

"Ja ću da te zamolim da akapela otpevaš refren ove pesme", zatražila je Zorica i potom poželela takmičaru sreću.

Foto: Youtube printscreen
Foto: Youtube printscreen

Posle Nemanje, nastupila je Sofija Obradović koja se predstavila pesmom Milana Stankovića ''Od mene se odvikavaj''.

Takmičarka ima 22 godine i dolazi iz Beograda, a njoj glas nisu dale Dara i Zorica, dok se Šaban podigao u poslednjem trenutku.

"Jao Sofija baš si lepa. Nisi trabala da izabereš ovu pesmu, ovo je muška pesma. Nisi bila dobra", rekla Dara.

"Na svom vibratu treba da radiš jer je vrlo loš. Ima tu i lepog, ali i svašta po malo. Greota bi bilo da ne dobiješ treću stolicu i da ne dobiješ priliku da se predstaviš u baražu", kazao je Šaban.

"Sve što je Dara rekla i ja mislim", kratka je bila Zorica.

"Izgledaš kao zvezda i baš ti pristaje scena. Meni se dopalo to što ti imaš hrabrosti i što si otpevala mušku pesmu. Ja sam zadovoljna s tobom večeras i samo tako nastavi", kazala je Dragana.

Foto: Youtube printscreen
Foto: Youtube printscreen

"Uvek si naklonjen prema Dragani, Milane. Svaka ti čast na pevanju imaš dvojku od nas. Ako me budeš ljubio sa tim brkovima, možda dobiješ tri glasa", rekla je Maja Milanu i istakla da je takmičarka izabrala pogrešnu pesmu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track