Jedan drugome nisu hteli da pogledaju u oči: Marko i Nikola Rokvić otkrili detalje o svom odnosu
Foto: Marina Lopičić

Jedan drugome nisu hteli da pogledaju u oči: Marko i Nikola Rokvić otkrili detalje o svom odnosu

Stars -

Iako su obojica poznati kao ljudi kojima je porodica na prvom mestu, Marko i Nikola Rokvić retko pokazuju javnosti koliko su povezani i bliski, piše Story.rs

Međutim, Marko je nedavno iznadio svog brata jednom fotografijom koja u potpunosti opisuje njihov odnos. Svesni svojih različitosti, Nikola i Marko poštuju jedan drugoga, ali ističu da ih to ne sprečava u tome da ostanu jedan drugome podrška kakvom se malo ko može pohvaliti. Možda imamo različite poglede, ali imamo jedan drugog!", napisao je Marko.

Story.rs Ona je sve što jedna žena treba da bude: Zbog ove čestitke Ace Lukasa svaka žena će poželeti da se nađe na mestu Sonje Vuksanović (FOTO)

2 godine uživa u ljubavi sa Matejom Kežmanom, a niko ne zna da ima brak iza sebe: Evo koga je Tara Šumonja bezuslovno volela (FOTO)

Glumac priznao da je bio lud Dženifer Aniston tokom snimanja Prijatelja: Zaboravio bih tekst čim bih je ugledaoDirljiv susret nakon 30 godina: Ekipa popularne serije ekskluzivno u magazinu Story i dalje želi bolji život (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track