RAT KILOGRAMIMA: Mrka zbog Ane krenuo na rigoroznu dijetu
Foto: Dragana Udovičić

Gladne godine

RAT KILOGRAMIMA: Mrka zbog Ane krenuo na rigoroznu dijetu

Stars -

Da bi podržao Bekutu u nameri da smrša, Milutin Mrkonjić posetio nutricionistu, pa se sad hrani po njegovim instrukcijama

Ana Bekuta krenula je na dijetu kako bi smršala pred leto, a njen partner Milutin Mrkonjić zbog toga mora da gladuje. Da bi joj bilo lakše, on se solidarisao s njom, pa se tako sada zajedno „pate“.Jedan od najomiljenijih političara među našim pevačima rešio je da se mnoge hrane odrekne kako bi podržao svoju partnerku u nameri da skine bar desetak kilograma. Kako saznajemo, Bekuta je počela sa zdravom ishranom koju praktikuje gotovo pola estrade. Kod nutricioniste zahvaljujući kojoj su mnoge pevačice i pevači doveli figure do savršenstva, ali i sredili krvnu sliku, odnedavno ide i Marija Šerifović, koja ju je preporučila Bekuti i Mrki.- Ana i ja smo malo nervozne jer ne jedemo ništa. Imamo poseban režim ishrane - rekla je Mara u „Zvezdama Granda“, a tada se moglo primetiti da Bekuti nisu baš sve ovce na broju jer je navikla da uvek bude sita.

S obzirom na to da joj je veoma teško da bude na posebnom režimu ishrane i da pazi koje namirnice konzumira, pevačica je stalno insistirala da Mrka ne jede pred njom, a on je, kao pravi džentlmen, rešio da joj pravi društvo u toj dijeti, a usput će i on da skine koje kilo viška.- Mrki teško pada ova ishrana, ali uspeva da se suzdrži nekako. Rešen je da Anu isprati do kraja, a siguran je da će i njemu prijati da se hrani zdravije - kaže izvor blizak ovom paru.Kurir je došao i do jelovnika koji je namenjen Bekuti i Mrki. Na meniju uglavnom preovladavaju salate, pileće meso na žaru, povrće, a užina je isključivo voće.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SMRŠAO BEZ DIJETE: Ovo je program za 45 kg manje za pet meseci!

J. C. STUPARUŠIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track