Najnovije vesti

ZATRUDNELA: Severina išla na vantelesnu oplodnju?
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica u drugom stanju zahvaljujući medicini

ZATRUDNELA: Severina išla na vantelesnu oplodnju?

Stars

Kojićeva je krajem prošle godine proces obavila na jednoj privatnoj klinici u Zagrebu. Igor i ona su bili neizmerno srećni kad su saznali da je tretman uspeo

Severina Kojić se krajem prošle godine podvrgla procesu vantelesne oplodnje na jednoj privatnoj klinici u Zagrebu.Otkako se u novembru 2015. udala za Igora Kojića, Kebinog sina, pevačica je pokušavala da zatrudni. Pošto nije prirodnim putem ostajala u drugom stanju, ona je rešila da se u 44. godini prepusti lekarima.Hormonska terapijaSeve i Igor postaće roditelji za šest meseci, ali su odlučili da za sada u javnost ne iznose nikakve detalje o tome.- Krajem prošle godine Severina je obišla brojne ordinacije kako bi obavila sve preglede kod specijalista u vezi sa trudnoćom. Ona i Igor žele da se ostvare u ulozi roditelja, ali im to nije polazilo za rukom. Na jednoj privatnoj klinici u Zagrebu, koja je specijalizovana za vantelesnu oplodnju, Seve je podvrgnuta tom procesu. Ona i Igor su bili neizmerno srećni kada su čuli da je vantelesna oplodnja uspela - kaže naš sagovornik blizak Kojićevoj.Pre nego što je proces oplodnje urađen, pevačica je morala neko vreme da bude na hormonskoj terapiji.- Nije želela da rizikuje i da ceo proces ne uspe, pa je zato odlučila da dve nedelje pre i dve nedelje posle intervencije ne nastupa i da strogo miruje. Pošto Severinina trudnoća ne spada u rizične, lekari su joj rekli da može da se vrati poslovnim aktivnostima, ali ne onim tempom na koji je navikla - kaže naš sagovornik.

Ćute o bebiOvim povodom pozvali smo Severininu sestru Marijanu, koja nije bila raspoložena da priča o pevačicinoj trudnoći.- Ne mogu ja ništa da vam kažem o tome. Zovite Severinu i njenog menadžera u vezi sa tom temom, budite uporni - rekla nam je Marijana.Tomica Petrović, pevačicin menadžer, rekao je da o ovome ne žele još uvek da pričaju, dok je Keba odbijao da razgovara o prinovi. Kada smo mu uputili čestitke, on nam je poručio da je na turneji po Americi i Kanadi.

Bebe nisu odustale od potomstvaSEVE KAO CECA, SEKA ALEKSIĆSeverina je samo jedna u nizu javnih ličnosti koje su puputem vantelesne oplodnje uspele da ostanu u drugom stanju. Pre nje, na taj način su zatrudnele i Seka Aleksić, Ceca, Ivana Peters i mnoge druge.- Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam se opredelila za program vantelesne oplodnje u bolnici „Narodni front“. Nisu me interesovale predrasude koje su u to vreme vladale u Srbiji, jer sam više od svega želela da dobijem dete. Moj pokojni suprug me je apsolutno podržao i učestvovao sa mnom u kompletnom programu - rekla je Ceca svojevremeno.

IVAN ERCEGOVČEVIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA: Evo kako izgleda Severinina sestra!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...