(PAPARACO) TATA ZA DESETKU: Leki se sin na glavu penje!
Foto: Damir Dervišagić

Branislav Lečić uživa

(PAPARACO) TATA ZA DESETKU: Leki se sin na glavu penje!

Stars -

Glumac sunčano poslepodne proveo s Lavom, a u njihovoj igri im se pridružio i glumac Sergej Trifunović

Branislav Lečić je tata za primer! Dok njegova bivša supruga Nina Radulović završava poslovne obaveze, o njihovom šestogodišnjem sinu Lavu brine glumac.

U najlepšem društvu... Leka sa sinom
U najlepšem društvu... Leka sa sinom

Pored brojnih angažmana, Leka se trudi da sve slobodno vreme provodi s detetom. On ga često izvodi u parkove, restorane, pozorište, pa je tako paparaco Kurira pre dva dana naleteo na glumca s Lavom u popodnevnim satima.

Njih dvojica su došla u centar grada, gde su proveli celo poslepodne. Društvo im je pravio Lekin kolega Sergej Trifunović, koji obožava Lava. I on se trudio da mu u svemu udovolji. Iako je mališan imao društvo za igru, njegov tata je ozbiljno „nadrljao“ jer ga je sin sve vreme gnjavio. Što bi naš narod rekao, popeo mu se na glavu.

Ali, Leki to nije smetalo, već mu je sve bilo zanimljivo. Lav je tatu prvo mazio po glavi, onda mu je pravio frizuru, a potom mu je stiskao lice iz sve snage.

Kad se umorio, ožedneo je i tražio vodu. Leka je iz ranca izvadio flašicu s vodom i dao mu. Ljudi koji su se zatekli u njihovoj blizini komentarisali su da je Leka sjajan tata i da tako treba da se ponašaju svi očevi.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track