BRENIN SIN SLAVIO 19. ROĐENDAN: Viktoru Lukas pevao na uvce!
Foto: Instagram

Žurka

BRENIN SIN SLAVIO 19. ROĐENDAN: Viktoru Lukas pevao na uvce!

Stars -

U toku večeri i slavljenikov brat Stefan Živojinović je zapevao omiljene pesme porodice Živojinović i digao na noge sve goste

Viktor Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, proslavio je u noći između srede i četvrtka 19. rođendan u svom domu na Bežanijskoj kosi.Čelnica „Granda“ i njen suprug organizovali su za svog mezimca gala proslavu, a brojne poznate ličnosti prisustvovale su žurki. S obzirom na to da je mladom Živojinoviću rođendan bio juče, Brena i Boba su rešili da slavlje počne već u sredu.

Tačno u ponoć oni su za svog mezimca spremili veliku tortu s vatrometom, a najveće iznenađenje za Viktora je bilo kad se mikrofona latio Aca Lukas i zapevao svoj hit „Voliš li me“. U toku večeri i slavljenikov brat Stefan Živojinović je zapevao omiljene pesme porodice Živojinović i digao na noge sve goste.Viktor je bio raspoložen i nazdravljao je s gostima viskijem. Kako saznajemo, njegova rođendanska želja je bila skromna, pa je samo tražio ovu žurku i to su mu roditelji ispunili. Ipak, obradovali su ga i još nekim sitnicama.Od poznatih, rođendanu su, pored Lukasa, prisustvovali i njegova žena Sonja Vuksanović, njena ćerka Sofija Šašić, Aco Pejović, producent „Granda“ Žika Jakšić, Dragan Brajović Braja, Helena Topalović i drugi.M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track