KARLEUŠA SVAKE GODINE MENJA SILIKONE: Saša Popović isprozivao JK!
Foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić

Došla na red

KARLEUŠA SVAKE GODINE MENJA SILIKONE: Saša Popović isprozivao JK!

Stars -

Jelena Karleuša u „Zvezdama Granda“ najviše voli da komentariše fizički izgled kandidata, pa je tako moralo da dođe vreme da i nju neko skenira, a to su u poslednjoj epizodi uradili Saša Popović i Aca Lukas!

Direktor „Granda“ je na Karleušinu konstataciju da bi jednu takmičarku sredila pomoću silikona, prokomentarisao:- Ne mora svako da ima šestice kao Jelena.JK se na to pobunila.- Kakve šestice? Ja sam prevara i u prirodi nemam velike grudi! - odbrusila je ona i pravdala se time da samo ume vrlo dobro da upakuje svoje silikone.

- Kod Jelene je evidentna jedna stvar: ona jedne godine ima velike grudi, a sledeće još veće, pa treće joj se ne sviđaju ovakve nego još veće. Onda joj kažu: „Mnogo si se prepumpala“, a ona kaže: „Dobro, sad ću ih malo ispumpati“ - ismevao ju je Popović, a Aca je poentirao:- Veličina grudi zavisi od živih bića. Od teranja. Kad imaš teranje, onda su ti grudi ogromne - rekao je Lukas.J. C. S.

Lukas surovDEBELA SI PA SE FOTOŠOPIRAŠ!I o kilogramima se pričalo u „Zvezdama Granda“.- Ja uopšte nisam ovako debela. Ja sam top riba u prirodi - rekla je JK, ali Lukas ju je razotkrio.- Ona ima gumicu za brisanje na telefonu kojom skine višak kilograma. Šta prvo uradi Karleuša kad se probudi? Prvo se našminka, pa se pogleda u ogledalo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JELENA KARLEUŠA PRE FOTOŠOPA: Ovo je dokaz kako pevačica ZAISTA izgleda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja