(FOTO) Zagrlite svoje najbliže: 3 lepe poruke poznatih koje će razvedriti svačije uskršnje jutro
Foto: Miloš Nadaždin, Mića Jović

Hristos vaskrese!

(FOTO) Zagrlite svoje najbliže: 3 lepe poruke poznatih koje će razvedriti svačije uskršnje jutro

Stars -

Na najradosniji hrišćanski praznik poznati su uputili nekoliko lepih reči svima koji danas proslavljaju...

1. Dajana Paunović

Poznata lepotica poručuje da treba voleti, i u miru i nadi provesti najveći hrišćanski praznik. "Hristos voskrese. Zagrlite svoje najbliže... Volite... U miru, nadi i zdravlju provedite najveći hriscanski praznik..." poručila je Dajana.

2. Jelena Tomašević

Pevačica, supruga glumca Ivana Bosiljčića, nije propustila priliku da ne podseti na radovanje, na ovaj najradosniji praznik. "Hristos vaskrse i radost donese! Srećan Vaskrs!"

3. Nikola Rokvić

Nikola Rokvić poželeo je svima blagosloven Vaskrs, bez obzira na veru, te tako na neki način uputio na ljubav i jednistvo. "Tokođe i svoj braći i sestrama katoličke veroispovesti želim srećan i Bogom blagosloven Vaskrs!" napisao je on kraj fotografije koju je podelio na društvenim mrežama.

Izvor: Story.rs

Foto: Mića JovićSa sajta Story.rs pročitajte i:Za neke običaje čućete možda i po 1. put: Kada gost dođe u kuću na Uskrs, prvo mora da uradi OVO (VIDEO)Praznično i u Milanu: Slatka Anđa i Uskrs na točkovima (FOTO)Njihovi osmesi govorili su više od hiljadu reči: Tamara, Simon i Simona Dekarić blistali od sreće (FOTO)Morao je da se pohvali: Ovako Bastijan Švajnštajger govori srpski (VIDEO)Dar na dan dvadesetsedmogodišnjice smrti: 3 kratke priče iz života legendarne glumice koje NIKADA nećete moći da zaboravite (FOTO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Za neke običaje čućete možda i po 1. put: Kada gost dođe u kuću na Uskrs, prvo mora da uradi OVO (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track