SUZANA JOVANOVIĆ: Zabole me za Sašine bivše!
Foto: Nebojša Mandić

Sigurna u sebe

SUZANA JOVANOVIĆ: Zabole me za Sašine bivše!

Stars -

Ne smeta mi što moj muž sarađuje s bivšim devojkama, kaže supruga prvog čoveka „Granda“, koji je pre braka s njom bio u vezi s Lepom Brenom i Zlatom Petrović

Suzana Jovanović već 22 godine pruža bezrezervnu podršku mužu Saši Popoviću. Toliko je sigurna u njihov brak da joj ne smeta što on sarađuje s bivšim devojkama!Supruga čelnika „Granda“ posle nekoliko godina medijske tišine snimila je pesmu i tim povodom se pojavila u firmi svog muža, gde smo razgovarali s njom.Ne smeta miBudući da je Sale pre braka sa Suzanom bio u vezi s nekoliko njenih koleginica, od kojih su najpoznatije Lepa Brena i Zlata Petrović, a s kojima on i danas sarađuje, pitali smo je da li je ljubomorna.- Ne smeta mi što sarađuje s bivšim devojkama! Ja sam njegova supruga i majka njegove dece. Veoma smo ponosni jedno na drugo i imamo međusobno poverenje. Ostvarenim i ispunjenimw ljudima ništa ne smeta. Samo ljudi koji imaju komplekse i pate od nečega mogu da zameraju takve stvari - kaže pevačica, koja je nedavno izjavila da je njen muž bio veliki švaler. Naravno, pre braka s njom.

Voleo ih je pre Suze... Lepa Brena i Zlata Petrović
Voleo ih je pre Suze... Lepa Brena i Zlata Petrović

Uvek zajedno

- Moj Sale je spavao sa 1.000 žena! - pohvalila se Suzana.Jovanovićeva je ponosna kad njene koleginice kažu da Sale izgleda bolje nego pre 20 godina i smatra da je ona zaslužna za to.- Ponosna sam na sebe jer se ja brinem o njegovom zdravlju, izgledu, načinu života, šta jede, kako spava, koliko spava.... I rezultati su vidljivi! - kroz smeh kaže folk pevačica i dodaje da, iako Sale mnogo radi, uvek nađe vremena jedno za drugo.- Kada nije na poslu, Sale i ja smo non-stop zajedno. Često putujemo i nismo mnogo razdvojeni - zaključila je Suzana, koja s Popovićem ima ćerku Aleksandru, dok iz prvog braka ima sina Danijela, kojeg je Saša prihvatio i obezbedio mu posao u „Grandu“.

Ništa od BelgijeĆERKA OTKAZALA ROĐENDANSKI PUTSuzanina i Sašina ćerka Aleksandra napunila je 18 godina, ali nije htela glamuroznu žurku, već joj rođendanska želja bila da s drugaricama ode na muzički festival u Belgiji. Ali ne leži vraže.- Neće ići u Belgiju jer su karte rasprodate, pa će ići sledeće. Laknulo mi je jer neće ići sama s drugaricama, kao što je trebalo, već će s njima biti neko od roditelja - kaže Suzana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track