POTPIS, PA BEBA: Tajno venčanje Jelene Petković
Foto: Story

Gđa

POTPIS, PA BEBA: Tajno venčanje Jelene Petković

Stars -

Voditeljka i njen izabranik Nikola Đunisijević hteli su da sačuvaju taj čin samo za sebe, pa su svadbi prisustvovali samo njihovi roditelji i kumovi

Jelena Petković je nepune dve nedelje pre nego što je 5. aprila rodila Mašu u strogoj tajnosti stala na ludi kamen.Kako magazin Stori ekskluzivno saznaje, voditeljka je 23. marta u opštini Voždovac izgovorila sudbonosno „da“ Nikoli Đunisijeviću pred kumovima i članovima porodice.- Ceremonija je obavljena u najvećoj tajnosti i osim kumova i naših roditelja niko više nije bio prisutan. S njima smo otišli na ručak, ali nikakva veća fešta nije napravljena. Kada bude došlo vreme za to, upriličićemo venčanje na kojem će biti svi naši prijatelji, ali ovaj put, pošto sam bila u poodmakloj trudnoći, bilo je jednostavno i bez zvanica - rekla je Jelena za magazin Stori.

Samo najbliži... Jelena i Nikola s venčanim kumovima
Samo najbliži... Jelena i Nikola s venčanim kumovima

Voditeljka je rešila da zadrži svoje prezime Petković jer drži do tradicije.- Nemam braću i sestre, pa nisam želela da se ugasi moja loza. To je razlog zašto sam zadržala prezime - rekla je Jelena, koja zbog trudnoće i poslovnih obaveza nije išla na bračno putovanje.- Nismo stigli da idemo na medeni mesec, ali pošto u julu idemo na more u Herceg Novi, biće to idealna prilika, a ujedno i Mašino prvo letovanje. Ja sam već počela i da radim - ispričala je Petkovićeva.

Rekli su „da“... Venčali su se u opštini Voždovac
Rekli su „da“... Venčali su se u opštini Voždovac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track