(FOTO) STEFAN ZAVEO MANEKENKU: Ovo je nova snajka Lepe Brene!
Foto: Printskrin Instagram

Dorotei brzo našao zamenu

(FOTO) STEFAN ZAVEO MANEKENKU: Ovo je nova snajka Lepe Brene!

Stars -

Pevačica Lepa Brena dobila je još jednu snajku, i to kakvu...

Naime, stariji sin Lepe Brene Stefan Živojinović već neko vreme se viđa sa manekenkom Jovanom Piljom, za koju se šuška da je pre njega bila sa Đanijevim sinom Milošem!

"Stefan i Jovana upoznali su se pre dva meseca preko Instagrama, kada je on raskinuo vezu sa Doroteom, i veoma brzo su započeli ljubavnu romansu. Dogovorili su se da vezu kriju od javnosti, međutim, gotovo je nemoguće bilo šta sakriti jer ona bukvalno živi u porodičnoj vili Živojinovića na Bežanijskoj kosi.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Odmah na početku veze upoznao je devojku sa roditeljima, a širem krugu prijatelja predstavio je na rođendanu svog mlađeg brata Viktora. Jovana se jako dopala Breni, pa se sama pevačica pohvalila prijateljima kako je Stefan našao vaspitanu i lepu devojku.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Ona se takođe sprijateljila i sa Aleksandrom Prijović sa kojom se svakodnevno viđa i ispija kafe. Stefan je baš zaljubljen u nju i gotovo se ne odvajaju, čak ju je poveo i na rođendansku žurku Ace Pejovića gde nisu krili koliko se vole. Sve vreme su se ljubili, plesali i posvećivali pesme jedno drugom", ispričao je izvor blizak manekenk.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Star)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TALENAT NASLEDIO OD MAME: Evo kako PEVA Stefan Živojinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track