ODREKLA ME SE, BILA SAM U KOMI: Šokantna ispovest majke Mace Diskrecije nakon ćerkinog privođenja!
Foto: Printskrin

Iskreno i bolno

ODREKLA ME SE, BILA SAM U KOMI: Šokantna ispovest majke Mace Diskrecije nakon ćerkinog privođenja!

Stars -

Senada Nurkić saslušana je krajem prošle nedelje u Beogradu, zbog ucene muškarca sa kojim je dogovarala seks, a kojem je tražila nekoliko hiljada evra. Međutim, njena majka Enesa nije upućena u dešavanja, a razlog je šokantan!

Naime, kada je Macina majka saznala šta se dešava sa njenom ćerkom, nije znala šta da kaže.

"Trudim se da budem dobro, koliko mogu biti… Ništa još nisam saznala. Je l' vi možda znate šta je sa njom", upitala je Enesa novinare.

Međutim, kada je objasnila kada se poslednji put čula sa ćerkom, nikog nije začudilo što nema informacije o nemilom događaju.

"Poslednji put smo se čule nakon izlaska iz prvog rijalitija, mislim da je 2015. godina. Ona se odrekla mene, ne priča sa mnom. Niko je ne podržava, ona laže i izmišlja. Ja za nju ne postojim", iskrena je.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Kako je otkrila, Maca joj ni u najgorem trenutku nije pomogla novčano, a čak joj je uputila i teške reči.

"Ma kakav novac, ja sam bila u komi, operisana, nikada me nije pozvala i sama je rekla da bi volela da čuje da sam mrtva. Kad joj nisam valjala živa, neću ni mrtva."

Priča o njenoj ćerki nije joj lako pala, ali majka je toliko razočarana u nju da ne bi želela ni da je poseti.

"Ma samo da znam da je živa, neću da je posetim, bolesna sam žena. Što se nije javila nikome, njenoj Neni? Mislila sam da je nestala, danima ne spavam i pijem lekove. Sada bar znam da je živa, pa neka je u zatvoru. Da se opameti. Niko živi je ne podržava niti će ikada. Ja sve da prodam ne bih mogla da udovoljim njenim hirovima, a ona neće da radi. Ja sam u njenim godinama već bila i mati i otac njoj", zaključila je Enesa drhtavim glasom.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ELITNA PROSTITUCIJA, EVO DOKAZA: Maca Diskrecija ugovara odnos sa političarem za pare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track