IZ ZATVORA U BOLNICU: Sinanov sin u pratnji policije prebačen kod doktora
Foto: Damir Dervišagić

Drama

IZ ZATVORA U BOLNICU: Sinanov sin u pratnji policije prebačen kod doktora

Stars -

Rašida Sakića su iz Padinske skele, gde služi robiju od 15 godina zbog ubistva, odveli u KBC Zvezdara jer se požalio na krv u stolici

Rašid Sakić, sin Sinana Sakića, hitno je prebačen iz zatvora u KBC Zvezdara, saznaje Kurir. Pevačev naslednik, koji služi kaznu u zatvoru u Padinskoj skeli, u pratnji policije odvezen je u bolnicu.

- Rašida su odveli u bolnicu nakon što je primetio krv u stolici. Sakić je u pratnji policije posetio lekara, koji mu je odmah uradio sve analize. Nakon što su zaključili da je reč o pucanju hemoroida, odlučili su da mu obave jednu manju intervenciju, a Rašid je istog dana pušten iz bolnice.

Međutim, već sutradan vratio se na kliniku zbog ranije zakazane kolonoskopije - kaže naš dobro obavešten izvor.Pokušali smo da kontaktiramo s pevačem kako bismo saznali da li je posetio sina u bolnici, ali on nije odgovarao na naše pozive. Rašid je zbog ubistva, posedovanja oružja i narkotika, kao i nanošenja teških telesnih povreda osuđen na 15 godina zatvora. Pevačev sin kaznu služi u Padinskoj skeli, a Sinan je za Kurir nedavno otkrio da ga ne posećuje.

- U zatvoru je još... Nemam reči, šta ja znam. Šta da radim, svako ima svoju sudbinu i karmu. Ne obilazim ga u zatvoru, ali u kontaktu smo. Dete do svoje šeste godine nema svoju sudbinu, a posle je dobija. Ti si mu samo biološki roditelj i ništa više. Na njegov put ne možeš da utičeš. Možeš da budeš idealan roditelj, kao što sam ja bio. U mom slučaju to nije vredelo - rekao je nedavno Sakić.

Kurir na licu mesta... Rašida policija dovezla u bolnicu
Kurir na licu mesta... Rašida policija dovezla u bolnicu

Lj. S. - N. J.

Izlazi iz zatvoraDOGODINE NA SLOBODI!Rašid Sakić će, kako Kurir saznaje, sledeće godine biti pušten na slobodu. Sinanov sin je optužen da je 2002. u Loznici ubio D. D. i pokušao da likvidira R.L. Tereti se i za posedovanje oružja i narkotika, kao i nanošenje teških telesnih povreda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track