DRAGANA MIRKOVIĆ: Moj Toni je imao operaciju na mozgu
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica o suprugovoj bolesti

DRAGANA MIRKOVIĆ: Moj Toni je imao operaciju na mozgu

Stars -

Radi se o aneurizmi, koja je, srećom, otkrivena na vreme. Sve je prošlo kako treba, kaže pevačica

Dragana Mirković otkrila je da je njen muž Toni Bijelić imao operaciju na mozgu. Ona je u emisiji „Ami Dži šou“ rekla da je Toni imao aneurizmu i da je hirurška intervencija bila neizbežna.Za nju je, kako je rekla, to najteži životni period i srećna je što se sve završio bez posledica.

- Izgurali smo, to je najvažnije. Zahvaljujem se onima koji su bili uz nas. Aco Pejović i njegova žena Biljana mnogo su pomogli svojim savetima, budući da je i ona imala takvu operaciju, samo je njen slučaj bio teži - rekla je Dragana i dodala da Toniju predstoji duži oporavak.

- To je bio najteži period u mom životu. Teško sam mogla da prihvatim da mladom čoveku to može odjednom da se dogodi. Radi se o aneurizmi na mozgu, ali, na svu sreću, otkriveno je na vreme i operacija je prošla kako treba. Sada je sve u redu, on je kod kuće i oporavlja se - rekla je Mirkovićeva.Folk zvezda kaže da nije mogla ni da pretpostavi da će Toni imati problema s proširenjem krvnih sudova.

- U januaru je dobio upalu pluća. Zaglavio je u bolnici zbog toga. Tako su mu i otkrili postojanje aneurizme. Neverovatno je to kako sam u tim trenucima, kad mi je bilo najteže, bila najjača. Radila sam, snimala „Pinkove zvezde“. A sada bih mogla da se rasplačem odmah, valjda imam potrebu da se ispraznim - završila je pevačica.M. D.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dragana posvetila pesmu Toniju, evo i koju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track