Najnovije vesti

LANE VOLI DISKO: Brena ponovo peva za Šojića
Foto: Promo

35 godina kasnije

LANE VOLI DISKO: Brena ponovo peva za Šojića

Stars

Pevačica ugostila glumca u svojoj kući, gde su se dogovorili o saradnji u dokumentarnom filmu povodom tri i po decenije njene karijere

Čuveni tandem iz filma „Tesna koža“ Lepa Brena i Milan Lane Gutović ponovo će sarađivati u njenom dokumentarnom filmu, ekskluzivno saznaje Kurir.

Folk zvezda i legendarni glumac sreli su se nedavno u pevačicinom domu na Bežanijskoj kosi, gde su snimili reklamu za nastupe u Švajcarskoj. Brena će 27. maja održati koncert u najvećoj dvorani u Cirihu, a nedelju dana kasnije, 3. juna, Lane će igrati predstavu u Cirihu.
- Snimanje je organizovano pre nedelju dana u dvorištu Brenine kuće na Bežanijskoj kosi. Nakon što su popili kaficu, prionuli su na posao. U pauzama snimanja Brena i Lane su pričali o poslovnim planovima. Pevačica je otkrila glumcu da snima dokumentarni film povodom 35 godina karijere - kaže naš dobro obavešten izvor i dodaje da je to oduševilo legendarnog glumca.

- Lane se ponudio da joj pomogne sa snimanjem! „Imam sjajnu ideju za tvoj projekat“, rekao je Breni, a potom joj izneo nekoliko predloga, što je oduševilo pevačicu. Nakon što su završili snimanje, Brena i Lane su nastavili druženje, a pridružili su im se i ostali članovi porodice Živojinović, Boba sa sinovima Stefanom i Viktorom - završava naš izvor.

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Brenom i Lanetom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Kako je Kurir ranije pisao, Brena povodom tri i po decenije karijere sprema i novi album, a nekoliko pesama trebalo bi da joj napiše reper Stefan Đurić Rasta.

Istorija
OVAKO JE POČELO

Brena i Lane prvi put su sarađivali u filmu „Tesna koža“, koja je snimljen 1982. godine. Pevačica je tada glumila sebe, a glumac je bio u koži Srećka Šojića. Antologijska scena u kojoj Šojić naručuje muziku o trošku preduzeća, terajući konobara da u račun upiše „ordever Lepa Brena za četiri osobe“, i danas se pamti i prepričava.

 
LJILJANA STANIŠIĆ

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

Narodno pozorište: Koncert „U inat sedamdeset petoj – Kornelije Kovač“ - Lepa Brena

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...