SNEŽANA DIVAC SE VRAĆA GLUMAČKOJ KARIJERI: Čekam ulogu preko kreveta!
Foto: Dragana Udovičić

Šok intervju

SNEŽANA DIVAC SE VRAĆA GLUMAČKOJ KARIJERI: Čekam ulogu preko kreveta!

Stars -

Danas sam luda. Sin mi završava studije režije, ali znate kako kažu da se dobijaju role... Talentovana sam za komediju i to je mnogo teže. Moraš da imaš neko prirodno ludilo da bi to mogao da izneseš.

Snežana Divac u centru je pažnje zbog jubileja - 10 godina rada fondacije „Ana i Vlade Divac“, ali i zbog otkrića Kurira da je pokušala da ostvari glumačku karijeru u Holivudu! Supruga slavnog košarkaša je u intervjuu za naš list potpuno ogolila dušu i otkrila nam da je upravo zbog muža batalila glumu!- Neke žene imaju sposobnost da budu uspešne glumice i predivne majke. Ja tu sposobnost očigledno nisam imala. Jednostavno nisam imala uslova zbog Vladine karijere, jer on dosta vremena nije provodio kod kuće. A i kad je bio kod kuće, nije mogao da se posveti deci jer je morao da se odmara zbog utakmica. Jedno od nas je moralo da bude taj stub porodice i bavi se decom. Uživala sam u majčinstvu. Nisam se ni osećala kao žrtva. Baš sam srećna što sam imala to iskustvo, što nisam morala da radim i što sam mogla da se posvetim deci.

Kako ste se snašli u ulozi prostitutke u holivudskom filmu „Dvostruka nevolja“?- To je kao da komentarišemo šta je komšinica rekla. Mogu da pričaju šta hoće.Da li biste ponovo zaigrali u nekom filmu?- Nije isključeno, volela bih.Šta čekate?- Sin mi završava režiju. S druge strane, uvek se preko kreveta stiže do uloge, ha-ha-ha. Šalim se, pravi se da nisi ovo čula. Kao, posle ranih radova, ona u krevetu... Ma šalim se. Volela bih da zaigram u filmu.Kakvu ulogu priželjkujete?- Recimo, talentovana sam za komediju i to je mnogo teže. Moraš da imaš neko prirodno ludilo da bi to mogao da izneseš. Šta god bude došlo, dobrodošlo je!

RANI RADOVI SNEŽANE DIVAC: Supruga legendarnog košarkaša glumila KURVU u Holivudu!Ko je bolji glumac, vi ili Vlade?- Dobar je on, iako to ne voli. Znam da je jedan film s Duškom Dugouškom snimao zbog dece, koja su tada bila mala, pa im je to bilo kul.

Spekulisalo se da se razvodite. Koji je recept vašeg opstanka?

- Kao i sve u životu - kreneš da treniraš, pa dobiješ upalu mišića, a onda s vremenom to sve bude manje. Neka pričaju o nama.Podržavate li poslovni izbor vaše dece?- Luka pravi svoj završni, diplomski film, jer studira filmsku režiju. Matija radi i studira biznis, nekoliko puta je menjao profesiju. Petra završava prvu godinu fakulteta. Vlade i ja ih podržavamo u onim dobrim odlukama, a za neke koje nisu dobre otvoreno im kažemo šta mislimo. Morate da padnete kad ste mladi, a onda nas život usmeri na pravi put.Ko je stroži roditelj, vaš suprug ili vi?- Kada su bili mali, Vlade je bio stroži jer je sportista, a ja umetnica. Uvek sam se šalila da se za materijalne probleme obrate ocu, a za emotivne meni.

O drugu sa fakultetaDAČIĆ I JA SMO BILI BAŠ KUL!Svojevremeno ste studirali s Ivicom Dačićem na Fakultetu političkih nauka. U kakvim ste odnosima danas?- Nas dvoje smo bili kul, a danas smo u dobrim odnosima. Nemamo mnogo vremena da se viđamo, ali kada si s nekim proveo dosta vremena i išao u školu, ta pozitivna energija uvek ostaje.

MARIJA DEJANOVIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ALAL VERA MAJSTORI, HUMANOST NA DELU: Ana i Vlade Divac proslavili rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track