BIVŠI DEČKO OBOLELE MISICE: Stefan nije u vezi sa Slobinom bivšom
Foto: Printscreen/Instagram

Samo prijatelji

BIVŠI DEČKO OBOLELE MISICE: Stefan nije u vezi sa Slobinom bivšom

Stars -

Doskorašnji partner obolele misice Dijane Milojković, s kojim je bila dve godine ljubavi i bio je velika podrška, Stefan Karić nije, kako su neki mediji pisali, odmah posle raskida uplovio u vezu sa bivšom devojkom Slobe Vasića Valentinom Vučićević.

Stefan i Valentina su samo dobri prijatelji, poznaju se veoma dugo, a kako naš izvor saznaje, Karić je samo šerovao na Instagramu njenu fotografiju kako bi joj učinio uslugu na šta se ona i zahvalila.

Njih dvoje nisu zajedno proveli ludu noć na splavu, a Karić nikada i nije bio na tom splavu, a kako naš izvor blizak Kariću saznaje, Valentina ima dečka i veoma je srećna u vezi.

MISICA KOJA SE BORI SA RAKOM PROGOVORILA O RASKIDU: Evo zašto je Dijana ostavila dečka!

Podsetimo, bivša misica Dijana Milojković i njen doskorašnji partner Stefan Karić odlučili su da posle dve godine ljubavi stave tačku na svoju vezu, što je šokiralo mnoge. Budući da je Stefan sve vreme bio uz svoju dragu kada je saznala da ima rak, zbog čega se čak i ošišao kako bi joj pružio podršku, mnogi su mislili da će ova ljubav biti krunisana brakom. Međutim, Dijana i Stefan su se razišli.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

One nisu dozvolile da ih zloćudna bolest savlada: Ove dame su iz borbe sa rakom dojke izašle kao pobednice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja