Najnovije vesti

MOGLI SU DA SE PROSLAVE: Imali su hitove, fanove, a onda su nestali! Evo šta rade sada!
Foto: FOTO Printscreen Youtube

ZVEZDE GRANDA

MOGLI SU DA SE PROSLAVE: Imali su hitove, fanove, a onda su nestali! Evo šta rade sada!

Stars

Zvezde Granda traju više od deset godina, a mnogi pevači su došli, zablistali i prošli. Mnogi učesnici su svoj uspon ka vrhu prekinuli, iako su imali sve predispozicije da budu popularni. Sanja Stojanović, Silvija Nedeljković, Cobe, pa i Slavica Ćukteraš, samo su neki od njih.

Sanja Stojanović imala je neverovatnu energiju na sceni, koju je pretakala u sjajne nastupe. Ni glasa joj nije falilo. Međutim, sanja se našla u centru seks skandala i posle toga se povukla i udala.

foto: Printskrin Youtube

Priča Silvije Nedeljković je dobro poznata. Silvija je bila jedna od prvih Zvezda Granda, ali ona se udala za dugogodišnjeg dečka, fudbalera i potpuno zapostavila karijeru.

foto: Printskrin Youtube

Slična sudbina čeka i Slavica Ćukteraš, koja se potpuno posvetila porodici.

foto: Printskrin YouTube

Slobodan Batjarević Cobe zabeležio je nezapamćeni uspeh pesmom "Mambole". I to bi bilo to. istina je da je Cobe i dalje jako aktivan muzički, ali nije popularan kao pre par godina.

foto: Printskrin YouTube

Renato Henc se takmičio u Zvezdama Granda pre nekih desetak godina. Sjajnog vokala, koji je mogao da iznese svaku pesmu, smešila mu se velika karijera. Ili, ipak ne. Renato, isto kao i Cobe, i dalje snima, ali bez većeg odjeka.

foto: Printskrin YouTube

(Kurir.rs/Blic,D.I., D.P.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...