MAJA NIKOLIĆ DONELA ODLUKU: Neću da se udam za Aleksandra!
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

MAJA NIKOLIĆ DONELA ODLUKU: Neću da se udam za Aleksandra!

Stars -

Mada je dve godine u ozbiljnoj vezi sa biznismenom iz Beograda, pevačica tvrdi da uopšte ne razmišlja o novoj bračnoj zajednici iako se odlično slaže s dečkom, s kojim i živi

Maja Nikolić već dve godine uživa u ljubavi sa biznismenom Aleksandrom, koji sve više vremena provodi u stanu u kom pevačica živi sa sinom Lazarom. Upućeni u njihov odnos otkrili su nam da se odlično slažu od prvog dana zabavljanja iako su im karakteri potpuno različiti.

- Aleksandar i Maja se super slažu od prvog dana. On je mirnije prirode, nema ni sličan temperament kao Nikolićeva, ali oboma odgovara taj kontrast. Zato su i odlučili da započnu zajednički život. Inače, on je privatnik, ne meša se u Majin posao na estradi, niti bi voleo da se eksponira u javnosti. Iz tog razloga se nikada nije pojavio s njom na nekom događaju, mada je ponekad prati na nastupima, a dolazio je nekoliko puta i na snimanja „Pinkovih zvezda“. Veza im je zaista skladna i sve vodi ka tome da se uskoro venčaju - rekao nam je blizak prijatelj Majinog izabranika.

Pevačica ipak tvrdi da joj treći brak nije u planu i da sa svojim dragim do sada nije pričala na tu temu.

- Ma kakvo venčanje, dva puta sam se udavala, neću valjda i treći put. Niti to planiramo, niti smo razgovarali na tu temu. Nema ništa od toga. Ja se više nikada neću udati! - tvrdi Maja.

DVA BRAKA, DVA SINA

Maja Nikolić je dva puta imala priliku da se oproba u bračnim vodama. Za prvog supruga Mirka Šćepanovića udala se 1996, a godinu dana kasnije rodila je sina Novaka. Dve godine su živeli u Sidneju, a po povratku u Beograd, neposredno pred bombardovanje Jugoslavije, njihov brak je pukao. Drugi put, Maja je sreću okušala sa Vukom Kandićem, za kojeg se udala 2003. u Americi, gde su i živeli. Tri godine potom dobili su sina Lazara, a onda se vratili u Srbiju i ubrzo rastali.

I. E. - M. D.

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kakvu li će Jelisaveta odabrati? Ovo su najpopularnije venčanice ove sezone

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track