BILO JE KRAJNJE VREME: Pevačica progovorila o sukobu Cece i Karleuše!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

eSTRADNI RAT

BILO JE KRAJNJE VREME: Pevačica progovorila o sukobu Cece i Karleuše!

Stars -

Pevačica Slađa Vujičić tokom karijere retko je ulazila u sukobe, ali nije mogla da ostane nema na odnos Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, koji ovih dana potresa estradu.

foto: Damir Dervišagić

(VIDEO) CECA: Godinama trpim torturu Karleuše! Dosta je! JK: Tek ću da ti je.em majku!

Podsetimo, Ceca je rešila da tuži Jelenu Karleušu zbog laži, a bivša pevačica Alegro benda kaže da time nije iznenađena, ali da ju je začudilo što je Ražnatovićeva prvi put javno dala izjavu.

foto: Dragan Kadić

KARLEUŠA I CECA SU SE VEĆ SUDILE: Evo ko je tada dobio spor, a ko izgubio ogroman novac!

"Iskreno, ne pratim detaljno šta se dešava, jer ne stižem. Poznajem Cecu dugo i čudi me da je odgovorila, ali čim je odgovorila, znači da je bilo potrebno i da je bilo krajnje vreme", kaže Slađa, koja je kao i većina pevača podržala Cecu što je posle godina ćutanja odbrusila Karleuši.

NAKON JELENINOG UVREDLJIVOG TVITA: Oglasila se Ceca i najavila svoj sledeći korak!

"Godinama ćutim i trpim najstrašniju torturu, a da nikada nisam odgovarala na najveće uvrede i laži. Trpim najprizemnije klevete i laži. Ovog puta ću se isključivo obratiti nadležnim organima jer sve ovo više nema ljudskog smisla", rekla je, između ostalog, Ceca, koja je pre sedam dana i tužila JK zbog optužbi da je bila nalogodovac ubistva Zorana Davidovića Ćande i drugih uvreda.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja