SVADBA: Sestra Danijele Dimitrovske udala se za Sandrinog bivšeg!
Foto: /

Rekla "da" Ivici Jevtiću

SVADBA: Sestra Danijele Dimitrovske udala se za Sandrinog bivšeg!

Stars -

Svastika Ognjena Amidžića sa suprugom ima sedmomesečnog sina Relju, a par je sačekao da on malo ojača kako bi napravili gala slavlje

Sestra Danijele Dimitrovske, Ivana, udala se za odbojkaša Ivicu Jevtića, koji je pre nje bio u vezi sa Sandrom Obradović.

Svastika Ognjena Amidžića sa suprugom ima sedmomesečnog sina Relju, a par je sačekao da on malo ojača kako bi napravili gala slavlje. Mlađa sestra poznate manekenke postavila je na Instagram nekoliko fotografija s venčanja, a njeni pratioci su pohvalili kako izgleda u venčanici.

Ivana i Danijela su mnogo vezane, pa se na njihovim profilima na društvenim mrežama može videti dosta zajedničkih fotografija. I manekenka je prošle nedelje postavila sliku sa sestrom, kada su slavile devojačko veče.

- I moje dete, sestra, drug, brat, prijatelj, za koji dan postaje gospođa! U to ime živeli - napisala je Amidžićeva žena.

foto: /

Inače, Ivana je sa odbojkašem dugo u vezi, a pre nje, Ivica je bio devet godina sa Sandrom Obradović. Na njihovu romansu je stavio tačku kada ga je ona prevarila sa Markom Đurovskim u prvom izdanju rijalitija „Farma“.

Kurir/J. C. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja