ABRONOŠA: Mališa prezire debele koleginice

Usred srede

ABRONOŠA: Mališa prezire debele koleginice

Stars -

Glumac Sivi poslednjih meseci redovno posećuje svingerske žurke koje se organizuju u vilama na Dedinju i Senjaku

Ćao, ćao, dragi moji abronošci. Moram vam priznati da sam vas se uželela, pa ću odmah krenuti s tračevima!

Urednik programa na jednoj televiziji, koga ćemo zvati Mališa, u poslednje vreme trenira strogoću. Prvo je podelio otkaze ljudima koji mu nisu simpatični, a njih je pozamašan broj! To mu nije bilo dovoljno, pa je neka TV lica sklonio s malih ekrana! Obrazloženje - imaju višak kilograma!

Iako ni sam uopšte nije fit, Mališa zamera drugima, a narocito ženama kad nisu u top-formi. Najviše mu je zasmetala jedna tek pridošla voditeljka, Rozalija. Ona je stigla kao pojacanje, a sada sedi i ništa ne radi! Imala je jedno probno snimanje, nakon koga je urednik odlucio da ona ne može to da radi jer je debela! Rozalijinu sudbinu doživela je i Sova. Ona je uredivala i vodila jednu emisiju, a sada je, po Mališinoj direktivi, samo iza kamera. Doduše, nju na televiziji niko ne voli, pa su to kolege doživele kao malu osvetu.

Za razliku od Mališe, koji je poznat i kao zavodnik u pokušaju, jedan glumac, zvacemo ga Sivi, s pravom nosi epitet alfa mužjaka. Doduše, nije da su mu baš zvezde naklonjene poslednjih meseci po pitanju ljubavi, ali on slobodan status koristi da bi uživao u svom jedinom poroku - grupnom seksu! Sivi poslednjih meseci redovno posecuje svingerske žurke koje se organizuju u vilama na Dedinju i Senjaku. Pored njega, tamo dolazi i jedan politicar, ali o tome drugom prilikom. U javnosti Sivi je ugledan covek, sa ozbiljnom karijerom iza sebe. Njegov porok je otkriven na gostovanjima po Nemackoj, Austriji i drugim zemljama gde ima puno našeg sveta.

Medutim, junaka naše druge price su stigle godine pa više nije tako aktivan ucesnik orgija. Sada uživa da gleda druge parove dok vode ljubav, a pronašao je još jedan perverzan nacin za uživanje. Poslednjih godina i u Beograd je stigao trend sa Zapada da se pre grupnjaka na golim devojkama posluži hrana. Glumac uživa da mezeti sa ženskog tela, a kako smo saznali, omiljena poslastica mu je goli suši i kiseli krastavcici!

Ali nemojte misliti da Sivi ima srce od kamena! On ozbiljno pati za koleginicom Kovrdžavom. Ona ga nece jer ima verenika. Sivi se potrudio da je ubaci u sve predstave u kojima igra, ali je ona cvrsto rešena da se uda za drugog. Njega koristi da joj šeta kucice i bude put do nove afirmacije.

Dragi moji, znam da su vam se svidele ekskluzive o kojima niko ništa ne zna. A vi nas citajte i sledece srede. Ljubim vas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track