BULAT PREVAZIŠAO TEŽAK PERIOD SA ĆERKOM: Hoću još troje dece!
Foto: Vlada Sporčić

uživa sa doroteom

BULAT PREVAZIŠAO TEŽAK PERIOD SA ĆERKOM: Hoću još troje dece!

Stars -

Marko Bulat posle teškog perioda konacno može da se opusti i uživa s ćerkicom Doroteom, pa sada razmišlja o prinovi.

Nakon što je provela tri meseca u inkubatoru, pevačeva mezimica stigla je u svoj topli dom, gde umesto žena u belim mantilima o njoj brinu Marko i njegova supruga Marija.

foto: Vlada Sporčić

- Porasla je, sada ima pet kilograma. Stalno smo s njom, a kada je i ostavimo nakratko zbog obaveza, uz nju budu bake - rekla nam je Marija, koju smo sreli u šetnji s Bulatom i Dorom.

Marko je godinama sanjao o tome da postane otac Smatra da u Srbiji vlada epidemija steriliteta i savetuje sve koji se bore sa istim problemom da se što pre obrate lekaru.

foto: Vlada Sporčić

- Upornost je najbitnija, ne smeju da izgube veru i nadu. Moraju da pokušaju sve što bi moglo da im pomogne. Svi bracni parovi koji nemaju prinovu dve godine odmah neka odu kod lekara da vide o cemu se radi jer je sterilitet toliko rasprostranjen da poprima epidemiju - kaže Marko, koji je vec spreman za novu prinovu.

- Naravno da bismo se radovali prinovi. Mi volimo decu. Sada se pokazalo da od nas najmanje zavisi, da je sve necija volja. Želimo bar još dvoje-troje dece, da bude puna kuca - kaže Marko.

Nastassia Jankovic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja