Najnovije vesti

GOCA PRVI PUT O ZORANOVOJ VANBRAČNOJ ŽENI: Oprostila sam bivšoj drugarici što mi je otela Šijana!
Foto: Privatna Arhiva

ISKRENO

GOCA PRVI PUT O ZORANOVOJ VANBRAČNOJ ŽENI: Oprostila sam bivšoj drugarici što mi je otela Šijana!

Stars
08:59h

Božinovska nije zaboravila kako ju je muž zbog komšinice napustio i ostavio sa dvoje male dece, ali vreme leci sve

Goca Božinovska zakopala je ratne sekire sa nekadašnjom prijateljicom Goranom, koja joj je preotela pokojnog supruga Zorana Šijana i rodila mu vanbracnog sina Vukašina (17).

foto: Privatna Arhiva

Pevacica je godinama cutala o sramoti zbog preljube svog muža i njene komšinice, ali konacno je odlucila da progovori jer ima potrebu da razjasni celu situaciju.

foto: Privatna Arhiva

- Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vracam se na staro. Odlucila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svadi i da je medu nama sve OK. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vracati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - kaže Goca za Kurir Stars.

foto: Privatna Arhiva

Tužba

Pevacica i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, cerku Zoranu i sina Miroslava (Mirka), zbog nje! Božinovska se sa sinom i cerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog naslednika Vukašina, koji je roden samo tri nedelje pre ocevog ubistva. Nakon Šijanove smrti, Gorana je tužila Gordanu i tražila trecinu njegove kuce u Surcinu. Bivša drugarica je tvrdila da pevacica nikada u toj kuci nije ni živela.

- Pravi vlasnik je bio moj svekar Mirko Šijan i on je odlucio ko ce tu živeti. To je završeno. Podelili smo sve kako treba i svi su zadovoljni - kaže Božinovska, kojoj je po sudskoj odluci pripala kuca, a Gorani stan na Bežanijskoj kosi.

foto: Privatna Arhiva

Mali Vukašin

U tom stanu rastao je Vukašin Šijan, koji, kao i njegov mnogo poznatiji polubrat Mirko, održava uspomenu na svog pokojnog oca. Na Instagramu cesto objavljuje njegove fotografije i izgledom se trudi da parira nekadašnjem kralju asfalta. Pevacica kaže se njena deca druže s Vukašinom.

- Nikada Zorani i Miroslavu nisam branila da se vidaju s njim, nikad ništa ružno nisam rekla protiv tog malog. Cak sam ja bila ta koja im je govorila da treba da budu s njim u dobrim odnosima. Mirko je najviše u kontaktu s njim - tvrdi Goca.

foto: Privatna Arhiva

Ja sam je naucila sve o muškarcima!

Goca Božinovska je u jednom intervjuu pre skoro 10 godina otkrila da je maltene i sama kriva što joj je Gorana otela Šijana!

- Bila je moja drugarica, ucila je od mene kako da se našminka, kako se drže viljuška i kašika, cak sam je naucila kako da preotme muškarca od druge žene - rekla je tada pevacica.

M. Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PONOVO SEKIRA MAMA GOCU: Mirko Šijan skočio u Savu!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...