NATAŠA BEKVALAC OTKRILA TAJNU KOJU JE ČUVALA 17 GODINA: Georgiev me je probio!
Foto: Vladimir Milovanović, Dragan Kadić

POMOGAO JOJ NA POČETKU KARIJERE

NATAŠA BEKVALAC OTKRILA TAJNU KOJU JE ČUVALA 17 GODINA: Georgiev me je probio!

Stars -

Nataša Bekvalac je zahvalna Vladi Georgievu što joj je pre 17 godina pomogao da započne estradnu karijeru. Atraktivna Novosađanka je, uprkos želji roditelja da upiše fakultet, rešila da se bavi pevanjem. Veliku podršku pružio joj je tata Dragoljub, koji ju je spojio s talentovanim muzičarima, a jedan od njih bio je Georgiev.

foto: Printscreen

- Rekla sam mami i tati da mogu da upišem DIF, ali da želim da se bavim muzikom. Tata mi je kazao: „Okej, hajde da vidimo na koji način hoćeš da se baviš muzikom.“ Rekla sam mu da su festivali interesantni za neafirmisane osobe kao što sam ja. I onda me je tata spojio s Došketom, autorom iz Novog Sada, koji mi je napisao pesmu „Laži me“ - ispričala je Nata u jednoj emisiji i dodala:

- On je rekao da postoji samo jedan muzičar i aranžer, koji je vrlo mlad i talentovan - Vlado Georgiev. Otišli smo u Beograd da ga upoznamo. Vlado je bio pomalo nezainteresovan, ali kao Crnogorac je poznavao organizatore muzičkog festivala u Herceg Novom. Rekao mi je: „Mogu da te ubačim tamo da pjevaš.“ Razmišljali smo kako taj nastup treba da izgleda i on mi je rekao: „Postoji jedna super kreatorka u Beogradu. Zove se Dragana Ognjenović, ajde da odemo tamo da vidimo neku super haljinu.“

Nataša je prihvatila Vladine savete i vrlo brzo postala jedna od najpopularnijih pevačica u Srbiji, a mediji su ih dovodili u ljubavnu vezu.

Na pitanje da li je Vlado bio zaljubljen u pevačicu, Nata je svojevremeno uz osmeh odgovorila:

- Možda je Georgiev bio lud za mnom, ali ja nisam primetila. Mi smo veoma dobri prijatelji. jelena Stuparušić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track