DARA KAO ROBIN HUD: Otela 500 evra Jovani i dala Gogi!
Foto: Damir Dervišagić

BRINE O DRUGARICAMA

DARA KAO ROBIN HUD: Otela 500 evra Jovani i dala Gogi!

Stars -

Dara Bubamara je još jednom pokazala da brine o drugaricama. Za Gogu Sekulić i Jovanu Tipšin veže je prijateljstvo dugo više od 20 godina, a koliko je pevačica upućena u njihove živote, a i u novčanike, videli smo na promociji njenog albuma.

Nakon što je predstavila nove pesme, Dara je mikrofon prepustila koleginicama, koje su uveseljavale goste. Najbolje su se pokazale upravo Goga i Jovana, koje su na smenu pevale. Zato su i počele da lete novčanice koje im je kao bakšiš davao zlatar Nebojša Bojović, ali i njegov prijatelj. Za svaku pesmu lepili su po 500 evra na čelo pevačicama, pa su tako za kratko vreme inkasirale nekoliko hiljada evra. Kada je to Dara videla, skočila je da podeli novac. Znajući da Jovana ima dosta nastupa, Dara je od nje uzela deo bakšiša i dala Gogi.

foto: Damir Dervišagić

- Uzmi to, tebi je potrebnije - rekla je Bubamara Sekulićevoj.

Umesto da napravi frku, kao što bi se i očekivalo od većine koleginica, Tipšinka je to prihvatila s osmehom. Štaviše, ona je svoj deo bakšiša poklonila muzičarima koji su je pratili. Ovime je pokazala da je džek i da nema sujete.

foto: Damir Dervišagić

Jelena Stuparušić/Foto: Damir Dervišagić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track