KARLEUŠA SE POMIRILA SA MILJKOVIĆKOM: Viki, oprosti mi, preterala sam!
Foto: Damir Dervišagić

Iza kulisa Zvezda Granda

KARLEUŠA SE POMIRILA SA MILJKOVIĆKOM: Viki, oprosti mi, preterala sam!

Stars -

„Žao mi je što sam te vređala, ali prosto si me dirala u nerv“, rekla je JK koleginici, koja je prihvatila ruku pomirenja: „Super! Znala sam da nisi zla“

U finalu „Zvezda Granda“ desilo se jedno veliko pomirenje - posle devet meseci žestokih uvreda Jelena Karleuša se pokajala i zatražila oprost od Viki Miljković!

Mala od skandala, koja je za Viki govorila da je glupača i budala i da je ona za nju magistar nauka, odlučila je da pruži ruku pomirenja.

- Ma Viki je super! Moram da kažem da mi je bila komšinica na Bežanijskoj kosi. Nekad sam umela da preteram s njom, ali sve zbog šou-programa i gledanosti. Žao mi je ako sam je nekad uvredila i izvinjavam se. Mada, ponekad stvarno zna da izazove i dira u nerv, ali posle svakog snimanja prosto zaboravimo na nesuglasice - rekla je JK za Kurir.

A šta na sve to kaže Viki?

- Super! Naši sukobi nisu bili smišljeni, jednostavno su dolazili sami od sebe. U suštini, nas dve smo dobre i među nama nema zle krvi. Ja znam da Jelena nema loše mišljenje o meni. Mir, mir, mir, niko nije kriv - rekla je Miljkovićeva za Kurir.

Podsetimo, Karleuša je koristila svaku situaciju da spusti koleginicu, dok je Viki pokušavala da joj uzvrati.

- Viki, ispala si da ne kažem glupa, ali ne pametna. Izvini, ali tvoj IQ je 73 - rekla je jednom prilikom, a drugi put je bila žešća:

- Viki je samo eho koji se čuje u pozadini. Ja sam za nju profesor doktor magistar, a ona je budala!

M. Dejanović - I. Ercegovčević

foto: Damir Dervišagić

Emotivno veče još jedno pomirenje

ANA I SNEŽANA OPET DRUGARICE!

I Ana Bekuta i Snežana Đurišić su zakopale ratne sekire i ponovo postale drugarice. Nakon devet meseci ignorisanja, koleginice su u finalu prozborile koju reč. Dok je Bekuta tokom reklama razgovarala s Bosancem, u jednom trenutku prišla je Đurišićka i sela pored njih. Prvo je počela da se žali na vrućinu u studiju, a onda je započela razgovor sa Anom!

foto: Damir Dervišagić

Preznojavanje

TOPILA SE ŠMINKA!

Članovi žirija mučili su muku s vrućinom od reflektora i uzavrele atmosfere, pa im se puder topio s lica. Šminkerke su im svaki čas popravljale šminku. Najviše posla su imale oko Saše Popovića i Ane Bekute.

Lep gest fanovi Iznenadili pevačicu

CVEĆE ZA DIVU

Jelenu je u studiju sačekalo iznenađenje. Ona je od fanova dobila cveće, s porukom „Srećno“. To ju je veoma dirnulo, a na kraju večeri je zaplakala što se završilo takmičenje.

Gafovi Voje i Stoje

POJEN I GOSPODIN IZVORINKA!

Voja Nedeljković je Izvorinku Milošević tokom telefonskog uključenja najavio kao muškarca!

- Gospodin Izvorinka je na vezi - rekao je voditelj.

A Stoja se pogubila, pa je poen izgovarala kao „pojen“!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track