(FOTO) UŽIVAJU U LJUBAVI: Aleksandra i David ne kriju koliko se vole
Foto: Zorana Jevtić

HIT PAPARACO

(FOTO) UŽIVAJU U LJUBAVI: Aleksandra i David ne kriju koliko se vole

Stars -

Dok se Aleksandra odmarala na ivici bazena, David joj je prišao otpozadi, ona se zakikotala i akcija je počela. Svi posetioci su uživali u direktnom prenosu ljubavnog čina.

foto: Zorana Jevtić

Najpopularniji dvojac rijalitija „Parovi“ Aleksandra Subotić i David Dragojević usred bela dana dohvatio se na bazenu, ne mareći za ostale posetioce.

foto: Zorana Jevtić

Paparaco Kurira snimio je golupčiće juče u Kaluđerici. Na bazen su došli oko 14 sati i bilo je evidentno da su bili nenaspavani. Zato su se odmah skinuli i ušli u bazen da se rashlade i razbude. A šta ćeš bolje od seksa za razbuđivanje! Iako Dragojević svakodnevno gleda svoju ženu golišavu, njen prizor u kupaćem kostimu u vodi nije mu dao mira!

foto: Zorana Jevtić

Dok se Aleksandra odmarala na ivici bazena, David joj je prišao otpozadi, nešto šapnuo na uvo, ona se zakikotala.

- Sviđa mi se ta ideja! - rekla je mazno, a njen muž je prešao u akciju.

Subotićeva je nakon toga bila vidno raspoložena i razbuđena, pa je cmakala Dragojevića kao da se nisu videli godinu dana. Ostali gosti na bazenu su bili oduševljeni što ih vide i što su dobili priliku da gledaju „Parove“ uživo!

foto: Damir Dervišagić

Sveta dva

RASKINULI MILI I MIRELA

Za razliku do Aleksandre i Davida, čija ljubav cveta nakon završetka rijalitija, Mirela Lapanović i Milutin Radosavljević Mili stavili su tačku na vezu.

Ovaj kontroverzni par imao je seks pred kamerama, a Mirela je kasnije izjavila da se toga i ne seća jer je bila pijana. Sada je, potpuno trezna, objavila raskid na svom Fejsbuk profilu.

- Sveta dva... Molim sve koji mi pišete da imate malo razumevanja. Milutin Radosavljević i ja smo nastavili svako svoj put. Želim mu svu sreću ovoga sveta, a ja nastavljam svoj život kao singl žena. Jača nego ikada i sa verom u pravu ljubav jednoga dana - napisala je ona.

Kurir / Nastassia Janković

Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) KRALJICA 5. SEZONE PAROVA: Dalila legla na pod da proslavi pobedu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track